Η Halle Berry θα ηγηθεί του cast στο φιλμ επιστημονικής φαντασίας ‘Moonfall’

Στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Roland Emmerich
21 Μαΐου 2020 06:03
Η Halle Berry θα ηγηθεί του cast στο φιλμ επιστημονικής φαντασίας ‘Moonfall’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Halle Berry (John Wick 3: Parabellum, Kingsman: The Golden Circle) υπέγραψε να πρωταγωνιστήσει στο sci-fi θρίλερ Moonfall του Roland Emmerich (Midway, The Day After Tomorrow, Independence Day).

Ήδη στο επιτελείο των ηθοποιών ανήκει ο Josh Gad. Το σενάριο θα επεξεργαστούν οι Harald Kloser και Spenser Cohen.

Η πλοκή εστιάζει σε μία δυσοίωνα φουτουριστική εκδοχή για το μέλλον της ανθρωπότητας. Εδώ υποτίθεται ότι το φεγγάρι βγαίνει εκτός τροχιάς εξαιτίας μίας μυστηριώδους δύναμης που είναι σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη. Λόγω του παραπάνω γεγονότος η ισορροπία και η ζωή πάνω στον πλανήτη τίθεται σε τεράστιο κίνδυνο αφού σε διάστημα λίγων εβδομάδων τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Έτσι, επιστρατεύεται μία ομάδα ειδικών σε μία εκ πρώτης όψεως μάταιη αποστολή ώστε να βρει λύση για να προστατέψει τη Σελήνη και τον κόσμο όπως τον ξέρουμε.

Εν προκειμένω, ο Gad θα ενσαρκώσει μία ιδιόρρυθμη ιδιοφυία που διαπιστώνει ότι η Σελήνη βγήκε εκτός τροχιάς, ενώ η Berry θα ερμηνεύσει μία αστροναύτη και κορυφαίο στέλεχος της NASA της οποίας το τελευταίο διαστημικό ταξίδι ενδέχεται να έχει τις απαντήσεις που χρειάζονται για να αποτραπεί ο επερχόμενος όλεθρος.

Πίσω από την παραγωγή του Moonfall θα είναι οι Lionsgate, Centropolis και Street Entertainment.