Ο Andre Holland ετοιμάζεται για τη συνέχεια του High Flying Bird στο Netflix

Έρχεται το δεύτερο "Άλμα στην Κορυφή"
20 Μαΐου 2020 09:03
Ο Andre Holland ετοιμάζεται για τη συνέχεια του High Flying Bird στο Netflix

Το High Flying Bird ήταν μια από τις αθόρυβα καλές ταινίες της περσινής χρονιάς και ένας από τους καρπούς της συνεργασίας του Steven Soderbergh (Η Συμμορία των 11) με το Netflix. Εξαιτίας όμως του timing της κυκλοφορίας του δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει αρκετό ντόρο γύρω από το όνομά του ώστε να βρεθεί στις λίστες των Oscar υποψηφιοτήτων. 

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, André Holland, παραχώρησε μια συνέντευξη στο AI.com όπου μίλησε υποθετικά για το πως ο χαρακτήρας του θα διαχειριζόταν τη κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού. Στο φιλμ ο Holland υποδύεται έναν ατζέντη που με ένα τρανό του σχέδιο θέλει να βοηθήσει τους πελάτες του να βγάλουν λεφτά, κατά τη διάρκεια ενός lockout του NBA. Μια κατάσταση που αντιμετωπίζουν τώρα οι επαγγελματίες αθλητές, εξαιτίας όμως του COVID-19. Κατά τον ίδιο "Ο Ray θα σιγουρευόταν ότι όλοι οι πελάτες του είναι υγιείς και πως έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά. Όλοι να είναι καλά, οι οικογένειές τους και η υγεία τους. Τώρα, μόλις τελείωνε με αυτά, μάλλον θα το χρησιμοποιούσε σαν ευκαιρία να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικός."

Σε ένα σημείο της συνέντευξης, αποκαλύπτει τα σχέδια που υπάρχουν για μια πιθανή συνέχεια της ιστορίας. Αυτά είναι τα όσα δήλωσε:

Παρεμπιπτόντως, τώρα που το αναφέραμε, μιλούσα πριν στον τηλέφωνο και έχω αργότερα μια συνάντηση για να συζητήσω ακριβώς αυτό το πράγμα. Δουλεύουμε πάνω σε ένα sequel του High Flying Bird. Δεν το έχω πει σε κανέναν δημοσίως αυτό...αλλά το εξετάζουμε. Επομένως, ναι, ελπίζω όταν θα είμαστε έτοιμοι και το τελειώσουμε, να απαντήσω στην ερώτησή σας με μια 90λεπτη ταινία. 

Από τα λόγια του φαίνεται πως έχουν ήδη γίνει σκέψεις για το που θα μπορούσε να καταλήξει μετά το τέλος της ταινίας και δεδομένου ότι ο Soderbergh την γύρισε εξ ολοκλήρου με iPhone, η παραγωγή ενός sequel ίσως και να είναι μόνο θέμα χρόνου και να πεταχτεί από το πουθενά στην υπηρεσία, όπως το συνηθίζει το Netflix

Η ταινία είναι διαθέσιμη και στο ελληνικό Netflix με τον τίτλο "Άλμα στην Κορυφή" και μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ