Ο Colin Farrell κάνει tease για τον Penguin του "The Batman"

Γίνεται ο Oswald Cobblepot να είναι... ελκυστικός;
20 Μαΐου 2020 08:28
Ο Colin Farrell κάνει tease για τον Penguin του "The Batman"

Το πολυαναμενόμενο κινηματογραφικό reboot του Σκοτεινού Ιππότη έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον των fans της DC και όχι άδικα, τόσο με την ιστορία την οποία ο σκηνοθέτης, Matt Reeves, έχει επιλέξει να διηγηθεί όσο και με την πρώτη θετική ανταπόκριση που είχαν οι φωτογραφίες του Robert Pattinson στον εμβληματικό ρόλο. 

Στο The Batman θα δούμε αρκετούς γνωστούς villains του Bruce Wayne και ανάμεσά τους βρίσκεται ο Penguin ή αλλιώς γνωστός και ως Oswald Cobblepot, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Colin Farrell. Οι περισσότεροι πλέον έχουν συνδέσει άρρητα και όχι άδικα την εικόνα του "Πιγκουίνου" με την μοναδική ερμηνεία του Danny DeVito στο The Batman Returns του Tim Burton το μακρινό 1992. Πώς όμως θα είναι η νέα βερσιόν;

Μιλώντας στο GMA, ο Farrell έδωσε μερικές ζουμερές πληροφορίες για την αισθητική του δικού του Oswald Cobblepot: 

Μόλις είχαμε ξεκινήσει τα γυρίσματα και ανυπομονώ να επιστρέψω σε αυτά. Η όλη διαδικασία, η αισθητική του χαρακτήρα ήταν πολύ διασκεδαστικά και θέλω να εξερευνήσω τον ρόλο παραπάνω. Και δεν έχω τόσα πολλά να κάνω. Έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο στην ταινία. Θέλω να πώ πως δεν εμφανίζομαι δηλαδή καθόλη τη διάρκειά της. Αλλά υπάρχουν μερικές λαχταριστές και ελκυστικότατες σκηνές που έχω γυρίσει. Νιώθω πως είναι κάτι ξεχωριστό, μοναδικό και διασκεδαστικό και δε βλέπω την ώρα να ξαναμπω στο πετσί του ρόλου. 

Μάλιστα, κάποιοι fans έσπευσαν να κάνουν το δικό τους εικαστικό με το πως θα μπορούσε να εμφανιστεί ο Farrell ως Penguin και ιδού το αποτέλεσμα:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The last character i imagined #collinfarrell getting cast as was Oswald. But now that he has, i am very very excited to see his take on the character. What do you all think? #Thebatman #Mattreeves #ThePenguin #emperorpenguin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐒𝐏𝐃𝐑𝐌𝐍𝐊𝐘𝐗𝐗𝐈𝐈𝐈 (@spdrmnkyxxiii) στις 26 Μάρ, 2020 στις 8:31 πμ PDT

Αξίζει να αναφέρουμε πως το cast πλαισιώνεται από μια πληθώρα αστέρων όπως οι: Paul Dano ως Riddler, Zoe Kravitz ως Selena Kyle (aka Catwoman), Andy Serkis ως Alfred Pennyworth, Jeffrey Wright ως Jim Gordon, Peter Sarsgard ως Jil Colson και τον John Turturro ως Carmine Falcone. 

Πλέον, μετά και το φρεσκάρισμα του προγράμματος της Warner Bros. εξαιτίας του κορωνοϊού, το The Batman αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2021.