Ο Ryan Gosling ξανά στο διάστημα στη νέα ταινία των Chris Lord και Phil Miller

Μετά την κατάκτηση του φεγγαριού στο "First Man"
19 Μαΐου 2020 10:50
Ο Ryan Gosling ξανά στο διάστημα στη νέα ταινία των Chris Lord και Phil Miller

Μετά το First Man του Damien Chazelle, φαίνεται πως ο Ryan Gosling θα βρεθεί ξανά στο διάστημα. Αυτή τη φορά όμως θα τον στείλουν εκεί το σκηνοθετικό δίδυμο των Chris Miller και Phil Lord καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety θα σκηνοθετήσουν την κινηματογραφική διασκευή του επόμενου βιβλίου επιστημονικής φαντασίας του Andy Weir.

Πρόκειται για τον συγγραφέα του "The Martian", το οποίο μετέφερε στη μεγάλη οθόνη ο Ridley Scott, σημειώνοντας μάλιστα μια τεράστια εμπορική επιτυχία με πάνω από $630 εκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως και ήταν ανάμεσα στις υποψηφιότητες για Καλύτερη Ταινία στα Βραβεία Όσκαρ του 2015, ενώ χάρισε και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ στον Matt Damon για την ερμηνεία του. 

Η πλοκή του νέου βιβλίου του Weir, με τίτλο "Project Hail Mary" -αυτός δεν θα είναι ο τίτλος της ταινίας- ξετυλίγεται γύρω από έναν μοναχικό αστροναύτη που του ανατίθεται μια καίριας σημασίας αποστολή, με σκοπό τη διάσωση του κόσμου και τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Gosling. 

Λέγεται επίσης πως η MGM πλήρωσε ένα αρκετά σημαντικό ποσό για να αποκτήσει τα δικαιώματα της ταινίας, η οποία θα είναι σε συμπαραγωγή των Amy Pascal, Andy Weir του ίδιου του Ryan Gosling και της εταιρίας παραγωγής των Lord και Miller, Aditya Sood.