Ο Andy Serkis διαβάζει αυτή τη στιγμή το Hobbit σε ένα δωδεκάωρο μαραθώνιο για φιλανθρωπικό σκοπό

Κάντε καφέ και απολαύστε!
08 Μαΐου 2020 14:47
Ο Andy Serkis διαβάζει αυτή τη στιγμή το Hobbit σε ένα δωδεκάωρο μαραθώνιο για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Andy Serkis είναι έτοιμος να διαβάσει τη νουβέλα του J.R.R Tolkien, The Hobbit, σε ένα δωδεκάωρο μαραθώνιο. Ο Serkis, μεταξύ άλλων, αγαπήθηκε μέσα από την τριλογία του The Lord of the Rings και συγκεκριμένα για την υποκριτική του ως Gollum, αφήνοντας ιστορία στον κινηματογράφο. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει το… “Hobbitathon” και δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν τα ολοκληρώσει.

Ο Serkis άνοιξε μια ιστοσελίδα ζητώντας από το κοινό χρήματα για καλό σκοπό, αφού αυτά τα λεφτά θα διανεμηθούν σε διάφορες φιλανθρωπίες. Μέχρι στιγμής από τα £100,000 που ζητάει, έχει συγκεντρώσει τα £74,000.

Από την αρχή έως το τέλος, ταξιδέψτε μαζί μου στο ταξίδι του Bilbo σε μια παραμυθένια ιστορία. Μαζί θα αντιμετωπίσουμε τη δύναμη των trolls, θα ταξιδέψουμε στο μαγικό Rivendell, θα συναντήσουμε τις τεράστιες αράχνες στους λαβύρινθους του Mirkwood, μέχρι να συναντήσουμε το δράκο Smaug και να δούμε τη μάχη των πέντε στρατών.

Το livestream πραγματοποιείτε αυτή τη στιγμή μέσα από το YouTube και μπορείτε να το δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί!