Ο Louis Leterrier ενδέχεται να σκηνοθετήσει το ‘Bright 2’ του Netflix

Οι Will Smith και Joel Edgerton επανέρχονται ως το γνωστό αστυνομικό δίδυμο
06 Μαΐου 2020 16:46
Ο Louis Leterrier ενδέχεται να σκηνοθετήσει το ‘Bright 2’ του Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Louis Leterrier (The Incredible Hulk, Now You See Me, Transporter movies) είναι σε συζητήσεις για το εάν θα επιμεληθεί τη σκηνοθεσία του Bright 2 του Netflix, με πρωταγωνιστές και πάλι τους Will Smith (The Pursuit of Happyness, Ali) και Joel Edgerton (The Gift, Exodus: Gods and Kings).

Η πρώτη ταινία που έφερε την υπογραφή του David Ayer (Suicide Squad, End of Watch), το 2017 άγγιξε  τα 60 εκατομμύρια προβολών στη διάσημη streaming πλατφόρμα, ώστε να συνιστά μία από πιο προβεβλημένες παραγωγές του δικτύου τόσο στις Η.Π.Α. όσο και σε άλλες χώρες, παρά τα αρνητικά σχόλια πολλών κριτικών.

Ο Ayer στο νέο φιλμ έχει επεξεργαστεί το σενάριο μαζί με τον Evan Spiliotopoulos, χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Οι θεατές λοιπόν, θα δουν τον Smith και τον Edgerton επιστρέφουν ως οι γνώριμοι αστυνομικοί, ο άνθρωπος ‘Ward’  και το orc ‘Jakoby’ αντίστοιχα. Στο sequel φαντασίας και δράσης που είναι στα σκαριά θα συνεχίσουν να περιπολούν για την τήρηση της τάξης σε ένα σύμπαν όπου υπάρχει και μαγεία και υπερφυσικά όντα.

Το cast της πρώτης ταινίας του Bright απαρτίζουν οι: Naomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo, Prometheus), Lucy Fry, Edgar Ramirez, Ike Barinholtz, Enrique Murciano, Jay Hernandez, Andrea Navedo, Veronica Ngo, Alex Meraz, Margaret Cho, Brad William Henke, Dawn Oliveri,και ο Kenneth Choi.

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την πρεμιέρα του Bright 2.