Το Extraction 2 βρίσκεται ήδη στα σκαριά από το Netflix – Θα επιστρέψει ο Chris Hemsworth;

Με τον Joe Russo να έχει υπογράψει ήδη!
05 Μαΐου 2020 08:45
Το Extraction 2 βρίσκεται ήδη στα σκαριά από το Netflix – Θα επιστρέψει ο Chris Hemsworth;

Το Extraction με πρωταγωνιστή τον Chris Hemsworth και παραγωγό τον Joe Russo έκανε το ντεμπούτο του στο Netflix πριν μερικές εβδομάδες. Η ταινία πάει ολοταχώς να γίνει η πιο επιτυχημένη πρεμιέρα στην ιστορία της υπηρεσίας, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Τώρα, ανακοινώθηκε και επίσημα ότι πρόκειται να δούμε και το πολυπόθητο sequel.

Συγκεκριμένα, όπως μαθαίνουμε από το Deadline το Extraction 2 βρίσκεται ήδη στα σκαριά με τον Joe Russo να υπογράφει το σενάριο. Ο ίδιος ο Russo βγήκε δημόσια και επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας:

Δεν δεσμευόμαστε ακόμη για το πότε θα προχωρήσουμε την ιστορία, αν πρόκειται για prequel ή sequel. Αφήσαμε ένα «χαλαρό» φινάλε στην πρώτη ταινία που αφήνει πολλά ερωτηματικά στο κοινό

Ωστόσο, δεν αποκαλύφθηκε αν ο Sam Hargrave έχει υπογράψει για να σκηνοθετήσει την ταινία, αλλά ούτε αν ο Chris Harmsworth θα είναι ο πρωταγωνιστής. Οι διαρροές αναφέρουν ότι το Netflix περιμένει να «κλείσει» η συμφωνία, όταν το σενάριο θα είναι έτοιμο.

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας από το Extraction. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Extraction 2 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.