Οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία τρόμου ‘Relic’ είναι εδώ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Emily Mortimer και η οικογένειά της πολιορκούνται από ένα σατανικό πνεύμα
28 Απριλίου 2020 14:16
Οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία τρόμου ‘Relic’ είναι εδώ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η IFC Midnight έθεσε σε κυκλοφορία επίσημα στιγμιότυπα για το επερχόμενο horror φιλμ Relic τη σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου επιμελήθηκε η Natalie Erika James η οποία επιχειρεί εδώ να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός, με την Emily Mortimer (Lars and the Real Girl, Mary Poppins Returns) να ηγείται του cast.

Η πλοκή εστιάζει σε μία ηλικιωμένη, την ‘Edna’ η οποία εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Η κόρη της, η ‘Kay’ (Mortimer) και η εγγονή της, η ‘Sam’ ανησυχούν μήπως η συγγενής τους άρχισε να εμφανίζει σημάδια άνοιας αφού εντοπίζουν κάποιες τέτοιες ενδείξεις, και σπεύδουν σε ένα παλιό, ερειπωμένο εξοχικό σπίτι που τους ανήκει. Η ‘Edna’ επανεμφανίζεται και πάλι απροσδόκητα χωρίς να μπορεί να εξηγήσει τι απέγινε όλο εκείνο το διάστημα της απουσίας της, ενώ η συμπεριφορά της στο εξής αρχίζει να μεταβάλλεται προς το χειρότερο. Η ‘Kay’ και η ‘Sam’ νιώθουν σαν να μην την αναγνωρίζουν, και μέρα με τη μέρα πείθονται ολοένα και πιο πολύ ότι η  ‘Edna’ έχει καταληφθεί από κάτι απροσδιόριστα απόκοσμο και μοχθηρό.

Παίζουν ακόμη οι: Robyn Nevin (Top of the Lake, The Eye of the Storm), Bella Heathcoate (Professor Marston and the Wonder Women, Pieces of Her) και ο Jeremy Sanford (Satisfaction, Worst Year of My Life).

Το Relic αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε VOD από τις 10 Ιουλίου του 2020!