Μία συγκινητική ιστορία εξιλέωσης ξετυλίγεται στο ‘All Day and A Night’ του Netflix (BINTEO)

Με πρωταγωνιστές τους Jeffrey Wright και Ashton Sanders
22 Απριλίου 2020 21:36
Μία συγκινητική ιστορία εξιλέωσης ξετυλίγεται στο ‘All Day and A Night’ του Netflix (BINTEO)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα All Day and a Night για το οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσία κάθεται ο σεναριογράφος του Black Panther, Joe Robert Cole, με τους Ashton Sanders (Moonlight) και Jeffrey Wright (Westworld) να ηγούνται του cast.

Η πλοκή εστιάζει στον νεαρό ‘Jahkor’ (Sanders) ο οποίος ζει μαζί με την ανύπαντρη μητέρα του (Jenrette), και πασχίζει να ακολουθήσει το όνειρό του να ασχοληθεί με την rap ενώ την ίδια στιγμή στη γειτονιά του μαίνεται ένας αμείλικτος πόλεμος μεταξύ συμμοριών στο Oakland. Παρά το ότι προσπαθεί να μείνει μακριά από μπλεξίματα, μια μέρα τα όρια ανάμεσα στο σωστό και το λάθος θολώνουν επικίνδυνα με τραγικές συνέπειες. Εξαιτίας ενός συνταρακτικού συμβάντος καταλήγει στην φυλακή, δίπλα στον μόνο άνθρωπο που ευχόταν να μην συναντήσει ποτέ στη ζωή του, τον πατέρα του, ‘J.D.’ (Wright), έναν σκληροπυρηνικό εγκληματία. Ο ήρωας ενώ αντιμετωπίζει τις συνέπειες της πράξης που τον βαραίνει, θα ξεκινήσει ένα δύσκολο ταξίδι γνωριμίας με τον ίδιο του τον εαυτό και τον γονιό του επιχειρώντας να βρει αν έχει απομείνει κάτι που να τους ενώνει και να αναλογιστεί τι αξίζει πραγματικά σε αυτόν τον κόσμο. Μπορεί τελικά να ξεφύγει κάποιος από έναν φαύλο κύκλο βίας;

Εμφανίζονται επίσης οι: Isaiah John (Snowfall), Yahya Abdul-Mateen II (Watchmen), Kelly Jenrette (The Handmaid’s Tale), Shakira Ja’Nai Paye (Spider-Man: Into the Spider-Verse), Regina Taylor (The Unit), και ο Christopher Meyer (The Affair).

Το All Day and a Night καταφτάνει στο Netflix την 1 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: