Το Venom 2 απέκτησε νέα ονομασία και…καθυστερεί

Θα χρειαστεί να κάνουμε περισσότερη υπομονή
21 Απριλίου 2020 20:36
Το Venom 2 απέκτησε νέα ονομασία και…καθυστερεί

Η Sony Pictures αποκάλυψε τον επίσημο τίτλο της επόμενης Venom ταινίας, η οποία μέχρι τώρα ήταν γνωστή απλά ως Venom 2. Η συνέχεια της ιστορίας του Eddie Brock, λοιπόν, θα έχει τίτλο Venom: Let There Be Carnage.

Το όνομα, φυσικά, είναι ‘αποκαλυπτικό’. Όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί πολλά teases μέχρι τώρα, η νέα ταινία θα εστιάζει μεταξύ άλλων και στον Carnage. Όσοι έχουν εντρυφήσει στα κόμικς θα γνωρίζουν πως πρόκειται για έναν πολύ βασικό χαρακτήρα της ιστορίας και ο τίτλος που μόλις αποκαλύφθηκε αφήνει να εννοηθεί πως θα παίξει βασικό ρόλο και στην επερχόμενη ταινία.

Δυστυχώς, η αποκάλυψη του νέου τίτλου συνοδεύτηκε και από την ανακοίνωση της καθυστέρηση της ταινίας. Το αρχικό πλάνο ήθελε το sequel να καταφθάνει στις 2 Οκτωβρίου του 2020. Η νέα κατάσταση που έχει επιβάλει παγκοσμίως ο κορωνοϊός ανάγκασε ωστόσο τη Sony να μεταφέρει την ταινία για τις 25 Ιουνίου του 2021.

Να σας υπενθυμίσουμε πως σκηνοθέτης του sequel είναι ο Andy Serkis, με τους Tom Hardy, Michelle Williams και Woody Harrelson να επιστρέφουν στους ρόλους τους.