Ο Tom Hanks περιγράφει την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

«Η Rita πέρασε πολύ πιο δύσκολα»
20 Απριλίου 2020 13:35
Ο Tom Hanks περιγράφει την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Πριν αρκετό καιρό είχε γίνει γνωστή η είδηση πως ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Tom Hanks, διαγνώστηκε με το κορωνοϊό στην Αυστραλία, μαζί με την γυναίκα του Rita Wilson. Πλέον, έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες και ο Hanks είπε να μιλήσει για την περιπέτειά του, τονίζοντας πως η σύζυγός του πέρασε πολύ πιο δύσκολα από αυτόν.

Μέσα από μία συνέντευξή του, λοιπόν, στο The National Defence Radio Show, ο Tom Hanks αναφέρει ότι είχε πόνους σε όλο του το σώμα και ήταν συνέχεια πολύ κουρασμένος. Βέβαια, προσπάθησε να κάνει μερικές ασκήσεις όσο βρισκόταν σε καραντίνα, αλλά δε μπορούσε να κάνει ούτε τα βασικά, λόγω της κόπωσης που ένιωθε. Ωστόσο, η Rita, είχε μια πιο δύσκολη εμπειρία.

Αργότερα, είπε στο Entertainment Weekly:

Η Rita πέρασε πολύ πιο δύσκολες ώρες από εμένα. Είχε πολύ υψηλό πυρετό. Είχε χάσει την αίσθηση της γεύσης και την όσφρησή της. Δεν έτρωγε σχεδόν καθόλου για τρεις εβδομάδες.

Και οι δυο τους έχουν δώσει αίμα για να βοηθήσουν στη δημιουργία του εμβολίου, ενώ παράλληλα οι γιατροί πιστεύουν πώς τώρα το ζευγάρι έχει ανοσία.