Στο ‘Monsoon’ ο Henry Golding αναζητά τις ρίζες του σ’ ένα σπάνιο ταξίδι αυτοανακάλυψης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Hong Khaou σκηνοθετεί ένα σύγχρονο δράμα με τον σταρ του ‘Crazy Rich Asians’
18 Απριλίου 2020 21:04
Στο ‘Monsoon’ ο Henry Golding αναζητά τις ρίζες του σ’ ένα σπάνιο ταξίδι αυτοανακάλυψης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα Monsoon τη σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Hong Khaou,με τον πρωταγωνιστή του Crazy Rich Asians, Henry Golding (The Gentlemen, Last Christmas) να ηγείται του cast εδώ.

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Kit’ (Golding), έναν νεαρό Βρετανό με καταβολές από το Βιετνάμ, ο οποίος επιστρέφει στην γενέτειρά του για πρώτη φορά έπειτα από τριάντα χρόνια. Ήταν μόλις οκτώ ετών όταν εκείνος και η οικογένειά του μετά τον Πόλεμο στο Βιετνάμ, έφυγαν από την πόλη Saigon ως πρόσφυγες. Χωρίς να μπορεί να μιλήσει την μητρική του γλώσσα και χωρίς να είναι εξοικειωμένος με την τρέχουσα κατάσταση στην πατρίδα του, ο ήρωας ξεκινάει μία ιδιαίτερη διαδρομή από την Saigon στην Hanoi για να σκορπίσει εκεί τις στάχτες των γονιών του. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, γνωρίζει μακρινούς συγγενείς του και αρχίζει να αναπτύσσει αισθήματα για τον ‘Lewis’ (Parker Sawyers), έναν Αμερικάνο του οποίου ο πατέρας είχε λάβει μέρος στον πόλεμο.

Στο Monsoon παίζουν ακόμη οι: Parker Sawyers, David Tran, Lâm Vissay, Edouard Leo, Myan Nguyen και η Molly Harris. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: