Η San Diego Comic-Con 2020 ακυρώνεται λόγω κορωνοϊού

Ακόμη μία τεράστια εκδήλωση που βάζει… «λουκέτο»
18 Απριλίου 2020 14:43
Η San Diego Comic-Con 2020 ακυρώνεται λόγω κορωνοϊού

Από τον περασμένο Φεβρουάριο ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει σχεδόν τα πάντα. Μεγάλες εκδηλώσεις όπως η Ε3 2020, η Gamescom 2020, αλλά και οι περισσότεροι κινηματογράφοι παγκοσμίως έχουν βάλει «λουκέτο». Ωστόσο, εκτός από τα παραπάνω, πρεμιέρες ταινιών, αλλά και συναυλίες έχουν ακυρωθεί για να σταματήσει η διασπορά της πανδημίας.

Τώρα, έγινε γνωστή η είδηση πως και η San Diego Comic-Con 2020 δε θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας του κορωνοϊού. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι από το 1970 η Comic-Con θεωρείται από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στην Αμερική όσον αφορά την ψυχαγωγία μας, ενώ παράλληλα πάνω από 100.000 άνθρωποι την παρακολουθούν κάθε χρόνο.

Είναι, επίσης και μια τεράστια εκδήλωση, όπου αμέτρητες εταιρίες ανακοινώνουν τα νέα τους project, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε και πολλά trailers από επερχόμενες σεζόν σειρών ή διαφημιστικά βίντεο από επερχόμενες ταινίες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μελλοντικά.

Η νέα ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί από το επίσημο site της Comic-Con είναι 22-25 Ιουλίου 2021. Οπότε, η Comic-Con ανανεώνει το ραντεβού της για του… χρόνου!