Στο ‘We Summon the Darkness’ ένα πάρτι παίρνει απροσδόκητα μακάβρια τροπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδίστακτοι δολοφόνοι επιτίθενται στις Alexandra Daddario και Maddie Hasson
15 Απριλίου 2020 18:10
Στο ‘We Summon the Darkness’ ένα πάρτι παίρνει απροσδόκητα μακάβρια τροπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer και clip για το επερχόμενο φιλμ τρόμου We Summon the Darkness του Marc Meyers, με τον Alan Trezza να έχει επιμεληθεί το σενάριο, ενώ εν προκειμένω πρωταγωνιστεί η Alexandra Daddario (We Have Always Lived in the Castle, Night Hunter, True Detective).

Η υπόθεση διαδραματίζεται έπειτα από μία σειρά ανατριχιαστικών φόνων που διέπραξε μία ομάδα σατανιστών στην Αμερική. Τρεις καλές φίλες, η ‘Alexis’ (Alexandra Daddario), η ‘Val’ (Maddie Hasson) και η ‘Beverly’ (Amy Forsyth) αποφασίζουν να πάνε σε μία heavy metal συναυλία. Εκεί συναντούν μία παρέα νεαρών και συνεννοούνται να βρεθούν όλοι μαζί για μία αποχαιρετιστήρια βραδιά διασκέδασης στο εξοχικό της ‘Alexis’ σε μία απόμερη τοποθεσία στην ύπαιθρο. Εντούτοις, η ανεμελιά και τα γέλια στο πάρτι τους σταματούν απότομα όταν ξεπροβάλλει μία φονική απειλή, με τους παρευρισκόμενους να διαπιστώνουν ότι ανάμεσά τους υπάρχουν και δολοφόνοι.

Το cast του We Summon the Darkness συναπαρτίζουν επίσης οι: Austin Swift, Allison McAtee, Keean Johnson, Logan Miller, και ο Johnny Knoxville.