Το Thor: Love and Thunder είναι..."φευγάτο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο"

Τι μας επιφυλάσσει η νέα περιπέτεια του Thor;
10 Απριλίου 2020 14:58
Το Thor: Love and Thunder είναι..."φευγάτο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο"

Πάει πλέον ένας χρόνος από την επίσημη ανακοίνωση της Marvel για το Phase 4. Το Marvel Cinematic Universe έχει ήδη πολλές σειρές αλλά και ταινίες στα σκαριά που ξεκινούν από φέτος. Μερικές από αυτές θα καταφθάσουν μέσα από τη συχνότητα του Disney Plus, ενώ άλλες όπως το Black Widow θα κάνουν πρεμιέρα απευθείας μέσα από τη μεγάλη οθόνη.

Μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες είναι φυσικά το επόμενο κεφάλαιο του Thor, το οποίο έρχεται με ονομασία Thor: Love and Thunder. Τώρα, όπως μαθαίνουμε μέσα από το Deadline, ο σκηνοθέτης του εν λόγω φιλμ, Taika Waititi, αλλά και η ηθοποιός Tessa Thompson, μίλησαν για το επόμενο κεφάλαιο του Thor μέσα από ένα live stream που έκαναν στο Instagram.

Όπως μετέφεραν, λοιπόν, το νέο αυτό κεφάλαιο θα είναι 'φευγάτο', με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μεγαλύτερο από το Ragnarok. Μάλιστα, ο βραβευμένος σκηνοθέτης δήλωσε χαρακτηριστικά:

Είναι σα να μας είπε ένα δεκάχρονο τι θέλει να δει στην ταινία και εμείς είπαμε ναι σε κάθε τι που ζήτησε.

Ωστόσο, εκτός από τις παραπάνω δηλώσεις, αποκαλύφθηκαν και μερικές concept art εικόνες από την ταινία. Μεταξύ άλλων, βλέπουμε και τη νέα Asgard. Τέλος, το σενάριο όπως αποκαλύπτουν έχει ήδη γραφτεί (υπάρχουν πάνω από 4-5 drafts που έχουν ολοκληρωθεί).

Να σας θυμίσουμε πως μετά τις πρόσφατες αναβολές μπορείτε να δείτε εδώ το πρόγραμμα της Marvel.