Ο Edgar Wright θα καθίσει στην καρέκλα της σκηνοθεσίας για το ‘Set My Heart To Five’

Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκεται η Focus Features
02 Απριλίου 2020 06:54
Ο Edgar Wright θα καθίσει στην καρέκλα της σκηνοθεσίας για το ‘Set My Heart To Five’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, ο δημιουργός Edgar Wright (Baby Driver) έδωσε τα χέρια με την Focus Features για να σκηνοθετήσει το sci-fi φιλμ Set My Heart to Five, αντλώντας υλικό από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Simon Stephenson που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Πρόκειται με μία ακόμη συνεργασία του Wright με την παραπάνω εταιρεία έπειτα από την τριλογία Three Flavours Cornetto. Εν προκειμένω, ο ίδιος ο Stephenson θα επιμεληθεί το σενάριο.

Η πλοκή του Set My Heart to Five θα λαμβάνει χώρα στο μακρινό μέλλον, εν έτει 2054, εστιάζοντας στον ‘Jared’, ένα ανδροειδές που αποφασίζει να ηγηθεί ενός κρίσιμου εγχειρήματος, δηλαδή να πείσει τους ανθρώπους ότι τόσο στον ίδιο όσο και σε άλλα ρομπότ θα έπρεπε να τους δοθεί η δυνατότητα του συναισθήματος. Η ιδέα αυτή γεννιέται μέσα του από τότε που τη δική του αφύπνιση πυροδότησε η εισαγωγή του σε ταινίες της δεκαετίας του ‘80 και του ’90, παίρνοντας έτσι ώθηση για μία περιπέτεια κατά μήκος της δυτικής ακτής των Η.Π.Α. Ύστερα από την ολοκλήρωση της περιπλάνησής του αυτής, ο ‘Jared’ θα γράψει ένα κινηματογραφικό σενάριο που φέρνει τα πάνω κάτω στον πλανήτη.