Στο ‘Intrigo: Dear Agnes’ η Carla Juri προσπαθεί να ξεφύγει από ένα οικονομικό αδιέξοδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η λύση που της προτείνουν είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνη
02 Απριλίου 2020 06:04
Στο ‘Intrigo: Dear Agnes’ η Carla Juri προσπαθεί να ξεφύγει από ένα οικονομικό αδιέξοδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ μυστηρίου Intrigo: Dear Agnes του Daniel Alfredson (The Girl Who Played with Fire) ο οποίος επιμελήθηκε και το σενάριο μαζί με την Birgitta Bongenhielm, ενώ κεντρικούς ρόλους αναλαμβάνουν εδώ οι Gemma Chan, Carla Juri, και ο Laurie Kynaston.

Ουσιαστικά, το φιλμ αυτό εμπνέεται από το αντίστοιχο μυθιστόρημα του Håkan Nesser. Η πλοκή εστιάζει σε μία γυναίκα, την ‘Agnes’ (Carla Juri) που μετά τον θάνατο του συζύγου της έχει μεγάλη ανάγκη από χρήματα. Απευθύνεται λοιπόν, για βοήθεια στην ‘Henny’ (Gemma Chan), μία παλιά της φίλη που είναι εξαγριωμένη με τον άπιστο σύντροφό της, ‘Peter’ (Jamie Sives). H ‘Henny’ λοιπόν, κάνει μία επικίνδυνη και απάνθρωπη πρόταση στην ‘Agnes’ που όμως θα λύσει το οικονομικό της πρόβλημα. Της τάζει μία αδρά αμοιβή που θα της εξασφαλίσει μία άνετη καθημερινότητα για το υπόλοιπο της ζωής της αν δολοφονήσει τον ‘Peter’. Ωστόσο, τα πράγματα  παίρνουν απίστευτα ανεξέλεγκτη τροπή.

To cast του Intrigo: Dear Agnes συμπληρώνουν επίσης οι: Jason Wong, Jamie Sives, Predrag Bjelac, John Sessions, Cal MacAninch, Kim Adis και ο Ed Cooper Clarke.