Ο Aaron Paul είχε σκεφτεί να υποδυθεί τον Kurt Cobain των Nirvana

Σε μια ταινία για τη ζωή του
25 Μαρτίου 2020 09:45
Ο Aaron Paul είχε σκεφτεί να υποδυθεί τον Kurt Cobain των Nirvana

Ο Aaron Paul εξακολουθεί να είναι ο Jesse Pinkman στα μάτια πολλών, ειδικά των φανατικών της σειράς Breaking Bad. Μάλιστα, πρόσφατα πήραμε και μια νέα "δόση" από εκείνον και τον εικονικό του ρόλο μέσα από την ταινία “El Camino” που ήρθε πέρυσι από το Netflix. Ωστόσο, ο διάσημος ηθοποιός είχε παίξει και στο Need for Speed του 2014, το οποίο ήταν βασισμένο στα ομώνυμα παιχνίδια της EA. Βέβαια, η εταιρία παραγωγής Dreamworks Studios είχε υψηλές προσδοκίες για την εν λόγω ταινία, θέλοντας να είναι ένα σημαντικό franchise για εκείνη, αλλά το κοινό δεν την… «αγκάλιασε».

Μέσα από μια συνέντευξή του στο NME, ο Aaron paul, παραδέχεται και ο ίδιος πώς το Need for Speed είχε ξεπεράσει μόλις τα $200 εκ. όταν είχε κυκλοφορήσει, επισημαίνοντας πως πραγματικά το φιλμ δεν είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Παρ’ όλ’ αυτά, εκείνος είχε περάσει καταπληκτικά στα γυρίσματα διότι αγαπάει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Τα τελευταία χρόνια κυκλοφόρησαν διάφορες ταινίες για τη ζωή πολλών rock σταρ όπως ήταν το περσινό Rocketman ή το Bohemian Rhapsody του 2018, με τον Rami Malek να κερδίζει και το χρυσό αγαλματίδιο για την υποκριτική του ως Freddie Mercury. Τι θα έλεγε, όμως, ο Aaron Paul σε μία βιογραφική ταινία; Συγκεκριμένα, εκείνος μίλησε για τους Nirvana, τους οποίους έμαθε πολύ καλά όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες.

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη, λοιπόν, επισημαίνει:

Όταν μετακόμισα για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες, σκέφτηκα αρκετά τον Kurt Cobain και τη ζωή του, καθώς αγαπώ πολύ τους Nirvana. Το “Smells Like Teen Spirit” ήταν ένα από τα πρώτα άλμπουμ που είχα αγοράσει με δικά μου χρήματα, έτσι είχα σκεφτεί ότι θα ήταν ενδιαφέρον να υποδυθώ τον Cobain.

Τι θα λέγατε για μία βιογραφική ταινία για τη ζωή του Kurt Cobain με πρωταγωνιστή τον Aaron Paul; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: