Ο Will Smith εξηγεί πώς το “I Am Legend” τον προετοίμασε για τον κορωνοϊό

Μέσα από την εκπομπή Red Table Talk
23 Μαρτίου 2020 12:22
Ο Will Smith εξηγεί πώς το “I Am Legend” τον προετοίμασε για τον κορωνοϊό

Όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό τον κορωνοϊό, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων με πολλές πόλεις/χώρες να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για να σταματήσει η εξάπλωσή του. Αυτό έγινε και στην Ελλάδα, αφού από εχθές απαγορεύτηκε η άσκοπη κυκλοφορία στους δρόμους. Πολλές διασημότητες έχουν διαγνωσθεί με τη νόσο, συμπεριλαμβανομένων των Tom Hanks, Idris Elba, Andy Cohen και Anderson Cooper. Βέβαια, πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ βρίσκονται από μόνοι τους σε καραντίνα, όπως ο Will Smith.

Ο διάσημος ηθοποιός μέσα από την εκπομπή Red Table Talk του Jada Pinkett Smith, μίλησε με την οικογένειά του για τον κορωνοϊό, επισημαίνοντας πώς το “I Am Legend” τον προετοίμασε.

Θέλησα να έρθω εδώ, (στην εκπομπή) διότι το 2008 έκανα το I Am Legend και έτσι αισθάνομαι υπεύθυνος για την παραπληροφόρηση (είπε χαριτολογώντας).

Στην ταινία, η οποία κυκλοφόρησε αρκετά χρόνια πριν, ο Smith έπαιζε το ρόλο του Robert Neville, έναν από τους λίγους επιζώντες από έναν θανατηφόρο ιό που είχε εξαλείψει το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας. Εκτός από αυτό, ο εν λόγω ιός είχε την τάση να μεταλλάσσει τους ανθρώπους.

Όταν προετοιμαζόμουν για την ταινία πήγα στο CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) και έμαθα πολλά πράγματα για τους ιούς και πραγματικά μου άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία, βλέποντας διαφορετικά τον κόσμο.

Η οικογένεια Smith μίλησε πολύ και για τη μάχη που δίνει η ανθρωπότητα, η οποία βρίσκεται συνεχώς σε «πόλεμο» με τους ιούς.

Μπορείτε να δείτε όλο το επεισόδιο του Red Table Talk πατώντας εδώ.

https://www.facebook.com/watch/?v=596573410959049