Στο ‘Inheritance’ στα χέρια της Lily Collins φτάνει μία καταραμένη κληρονομιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση της!
21 Μαρτίου 2020 16:59
Στο ‘Inheritance’ στα χέρια της Lily Collins φτάνει μία καταραμένη κληρονομιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ Inheritance του Vaughn Stein, με τον Matthew Kennedy να υπογράφει το σενάριο ενώ εν προκειμένω του cast ηγείται η Lily Collins (Tolkien, Les Misérables, To the Bone),

Η πλοκή εστιάζει στην αναπάντεχη απώλεια της πατριαρχικής φιγούρας μίας πλούσιας και ισχυρής οικογένειας. Ο θανών έχει αφήσει στην κόρη του, ‘Lauren’ (Collins), έναν φάκελο με το περιεχόμενό του να κρύβει μία τρομακτική αλήθεια. Το έντυπο αυτό την κατευθύνει μέσα από σαφείς οδηγίες σε ένα ξύλινο σπιτάκι μέσα στο δάσος όπου βρίσκει έναν φυλακισμένο άνδρα, ανοίγοντας παράλληλα την πόρτα σε φρικτά μυστικά που απειλούν να καταστρέψουν την ζωή της ίδιας και των αγαπημένων της.

Παίζουν επιπλέον οι: Simon Pegg (Lost Transmissions, Mission: Impossible movies, Shaun of the Dead), Chace Crawford, Connie Nielsen, Patrick Warburton και ο Michael Beach.

Το Inheritance αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Vertical Entertainment στις 22 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: