Στο ‘We Summon the Darkness’ μία χαλαρή βραδιά διασκέδασης καταλήγει σε σφαγή (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Alexandra Daddario και Maddie Hasson τρέχουν να γλιτώσουν από έναν φρικτό θάνατο
20 Μαρτίου 2020 19:30
Στο ‘We Summon the Darkness’ μία χαλαρή βραδιά διασκέδασης καταλήγει σε σφαγή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο μεταφυσικό θρίλερ We Summon the Darkness του Marc Meyers, με τον Alan Trezza να υπογράφει το σενάριο, ενώ σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την Alexandra Daddario (We Have Always Lived in the Castle, Night Hunter, True Detective).

Η πλοκή εκτυλίσσεται μετά από δέκα οκτώ ειδεχθείς φόνους που διέπραξε μία ομάδα σατανιστών στην Αμερική. Τρεις κολλητές, η ‘Alexis’ (Alexandra Daddario), η ‘Val’ (Maddie Hasson) και η ‘Beverly’ (Amy Forsyth) πάνε εκδρομή εν όψει μίας heavy metal μουσικής διοργάνωσης. Εκεί γνωρίζονται με μία παρέα νεαρών και σύντομα κανονίζουν να βρεθούν όλοι μαζί στο εξοχικό της ‘Alexis’ σε ένα απόμερο μέρος στην ύπαιθρο για να κάνουν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι. Ωστόσο, αυτό που επρόκειτο να είναι μία κεφάτη και διασκεδαστική συνάθροιση τελικά παίρνει μία μακάβρια θανάσιμη τροπή αφού θα βρεθούν να παλεύουν για τη ζωή τους όταν συνειδητοποιούν ότι ανάμεσά τους υπάρχουν αδίστακτοι δολοφόνοι.

Το cast συμπληρώνουν οι: Austin Swift, Allison McAtee, Keean Johnson, Logan Miller, και ο Johnny Knoxville.

Το We Summon the Darkness αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Saban Films στις 10 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: