We Have Always Lived In The Castle trailer | Φαντάσματα του παρελθόντος ζωντανεύουν πάλι

Και ο απόλυτος τρόμος θα κατακλύσει ξανά τις κάμαρες και τους διαδρόμους ενός παλιού αρχοντικού
06 Μαΐου 2019 18:10
We Have Always Lived In The Castle trailer | Φαντάσματα του παρελθόντος ζωντανεύουν πάλι

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το φιλμ υπερφυσικού τρόμου We Have Always Lived in the Castle που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της καταξιωμένης συγγραφέως Shirley Jackson ενώ εδώ την σκηνοθετική κλακέτα κρατάει η Stacie Passon (Halt and Catch Fire, The Punisher, Transparent, Billions).

H υπόθεση επικεντρώνεται σε μία ιδιαίτερη οικογένεια η οποία απαρτίζεται από την νεαρή ‘Merricat Blackwood’ (Taissa Farmiga), την μεγαλύτερή της αδερφή, ‘Constance’ (Alexandra Daddario) και τον μεσήλικα θείος τους, ‘Julian’ (Crispin Glover). Και οι τρεις ζουν μαζί κάπου έξω από την πόλη σε ένα παλιό αρχοντικό.

Μετά τον ανεξήγητο θάνατο του πατέρα των δύο δεσποινίδων, εξαπλώνεται η φήμη ότι ο άνδρας δηλητηριάστηκε με αρσενικό από κάποιον απ’ τους συγγενείς του. Οι οικείοι του λοιπόν, επιλέγουν να απομονωθούν και να προστατευτούν από τα σχόλια τρίτων. Εντούτοις, η μέχρι τώρα ήσυχη ρουτίνα τους θα διακοπεί όταν ο ‘Charles’ (Sebastian Stan), ένας μακρινός ξάδερφός τους καταφτάνει στην έπαυλη και σύντομα γκρεμίζει συθέμελα την τάξη που προσπαθούσαν να εδραιώσουν σπίτι τους.

Το We Have Always Lived in the Castle που έκανε ένα πέρασμα και από το Los Angeles Film Festival, πρόκειται να κάνει διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 17 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: