Στο ‘The Quarry’ ο Shea Whigham αναμειγνύεται σε επικίνδυνες μπίζνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Michael Shannon να βάζει σκοπό να ανακαλύψει τα πάντα γι΄αυτές
13 Μαρτίου 2020 20:01
Στο ‘The Quarry’ ο Shea Whigham αναμειγνύεται σε επικίνδυνες μπίζνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ μυστηρίου The Quarry του Scott Teems ο οποίος επιμελήθηκε και το σενάριο μαζί με τον Andrew Brotzman, αντλώντας έμπνευση από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Damon Galgut, ενώ εν προκειμένω του cast ηγούνται οι Shea Whigham και Michael Shannon.

Η πλοκή εστιάζει σε έναν αινιγματικό ιερέα ο οποίος καταφτάνει σε μία επαρχιακή πόλη στο Texas, και βρίσκει στέγη στην τοπική εκκλησία. Παρά το ότι αυξάνονται οι συζητήσεις και η καχυποψία των κατοίκων για το γεγονός αυτό, ο σκληροπυρηνικός αρχηγός της αστυνομίας, δύο αδέρφια που διακινούν ναρκωτικά και μία θρηνούσα γυναίκα που φροντίζει τον ναό, αρχίζουν να επισκέπτονται τον χώρο εκείνο αφού υποψιάζονται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τον νεοαφιχθέντα πάστορα. Για πόσο λοιπόν, μπορεί ο άνδρας αυτός να κρατήσει στο σκοτάδι τα όσα κρύβει, και υπάρχει περίπτωση να εξιλεωθεί όταν μαθευτεί η αλήθεια;

Παίζουν επίσης οι: Catalina Sandino Moreno, Bobby Soto, Bruno Bichir και ο Alvaro Martinez.

Το The Quarry αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Lionsgate στις 17 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: