Στο ‘The New Mutants’ οι συνεχιστές των ‘X-Men’ δίνουν έναν αμείλικτο αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα αναμετρηθούν με ό,τι τους κατατρύχει από παλιά
13 Μαρτίου 2020 19:50
Στο ‘The New Mutants’ οι συνεχιστές των ‘X-Men’ δίνουν έναν αμείλικτο αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε φρέσκο trailer για το υπερηρωικό spin-off των ‘X-Men’, το The New Mutants την δράση του οποίου ενορχήστρωσε ο Josh Boone.

Η ανερχόμενη ομάδα μεταλλαγμένων έχει την τιμητική της εδώ. Πρόκειται μάλιστα, για νέα παιδιά που διαπιστώνουν ότι έχουν υπερφυσικά χαρίσματα ενώ είναι έγκλειστοι σε εργαστηριακούς χώρους που βρίσκονται σε απόρρητη περιοχή. Μόλις συνειδητοποιούν αυτά που τους ενώνουν, προχωρούν σε μία ομαδική απόδραση και αναμετριούνται με μελανά σημεία του παρελθόντος τους.

Εμφανίζονται: o Antonio Banderas, η Maisie Williams (Game of Thrones) ως η Rahne Sinclair/Wolfsbane, η Anya Taylor-Joy (Peaky Blinders, Split, The Witch) ως η Ilyana Rasputin/ Magik, ο Charlie Heaton (Stranger Things) ως ο Cannonball, ο Henry Zaga (13 Reasons Why, Teen Wolf) ως o Roberto da Costa/ Sunspot, η Blu Hunt (The Originals) ως η Danielle Moonstar/ Mirage, και η Alice Braga (City of God, Queen of the South) ως η Dr. Cecilia Reyes.

Λόγω των τελευταίων εξελίξεων, με τις σοβαρές διαστάσεις που έχει προσλάβει η μετάδοση του κορωνοϊού COVID-19, έχουν κλείσει κινηματογραφικές αίθουσες σε διάφορες χώρες και έχουν αλλάξει οι ημερομηνίες πρεμιέρας για πολλά φιλμ, μεταξύ των οποίων και το The New Mutants το άνοιγμα του οποίου που αναμενόταν τον Απρίλιο, αναβλήθηκε.