Η Disney αναβάλλει τις πρεμιέρες των Mulan και New Mutants λόγω κορωνοϊού

Δε γνωρίζουμε πότε θα καταφθάσουν
13 Μαρτίου 2020 13:06
Η Disney αναβάλλει τις πρεμιέρες των Mulan και New Mutants λόγω κορωνοϊού

Τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας του κορωνοϊού διάφορες εκδηλώσεις, προβολές ταινιών και άλλες συνήθειες της καθημερινής μας ζωής μπαίνουν στον «πάγο» για να αποφύγουμε όσο το δυνατό περισσότερο την εξάπλωση του ιού. Πριν μερικές ώρες, αποκαλύφθηκε πως το νέο Fast 9 έλαβε καθυστέρηση για έναν ολόκληρο χρόνο, ενώ λίγα λεπτά μετά μάθαμε πως ακυρώθηκε και η πρεμιέρα του A Quiet Place Part II.

Τώρα, η Disney ανακοίνωσε και επίσημα πως η επερχόμενη live-action ταινία, Mulan, δε θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της αυτόν τον μήνα λόγω κορωνοϊού. ‘Όπως μεταφέρει το Variety, δε γνωρίζουμε πότε θα καταφθάσει στις αίθουσες. Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό φιλμ της Disney που λαμβάνει καθυστέρηση, αφού και το The New Mutants της Fox που ήταν καταφθάσει στις αρχές Απριλίου δε θα έρθει στα σινεμά.

Τέλος, έρχεται αναβολή και για το Antlers τη νέα ταινία της Searchlight Pictures που τα δικαιώματα έχει και εδώ η Disney.

Δε γνωρίζουμε ακόμη πότε θα πραγματοποιηθούν οι πρεμιέρες των εν λόγω ταινιών. Ωστόσο, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.