Ο Christian Bale θα είναι ένας από τους “κακούς” στο Thor: Love and Thunder

Επιβεβαιώθηκε από την Tessa Thompson
07 Μαρτίου 2020 12:28
Ο Christian Bale θα είναι ένας από τους “κακούς” στο Thor: Love and Thunder

Πέρυσι η Marvel είχε ανακοινώσει και επίσημα πως ο Thor θα επιστρέψει μέσα από την ολοκαίνουργια ταινία Thor: Love and Thunder. Τον τελευταίο καιρό ακούγονται διάφορες φήμες για τη νέα αυτή περιπέτεια του Thor. Μία από αυτές είναι πως ο Christian Bale (The Dark Knight, American Psycho), θα βρίσκεται στο cast και θα ενταχθεί έτσι στο Phase 4 του MCU. Τώρα, όπως μεταφέρει το ET Now, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης της Tessa Thompson, πράγματι επιβεβαιώθηκε πως ο “Batman” πάει στο… Thor 4.

Το μέσο τονίζει, λοιπόν, πως η Tessa έχει διαβάσει ήδη το σενάριο της ταινίας και έτσι επιβεβαίωσε την συμμετοχή του Christian Bale, ο οποίος όπως μάθαμε θα παίξει το ρόλο του «κακού» της υπόθεσης (ή ενός εκ των κακών). Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό, όπως ήταν φυσικό και επόμενο, ποιον villain θα υποδυθεί.

Το Thor: Love and Thunder έχει δρομολογηθεί να καταφθάσει στις 5 Νοεμβρίου 2021. Πως σας φαίνεται πως ο Christian Bale θα βρίσκεται στο επόμενο Thor; Πείτε μας στα σχόλια!

Τέλος, όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, η εταιρία έχει βγάλει ήδη το πρόγραμμά της μέχρι το 2021 για τις σειρές του Disney Plus, καθώς και τα φιλμ που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες.