Στο ‘Daniel Isn't Real’ ο Miles Robbins παλεύει με την πιο σκοτεινή του πλευρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλλά είναι στο χείλος του να χάσει ολοκληρωτικά τον αληθινό του εαυτό
05 Μαρτίου 2020 06:27
Στο ‘Daniel Isn't Real’ ο Miles Robbins παλεύει με την πιο σκοτεινή του πλευρά (ΒΙΝΤΕΟ)

To Shudder έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το φιλμ ψυχολογικού τρόμου Daniel Isn't Real του Adam Egypt Mortimer ο οποίος επεξεργάστηκε και το σενάριο μαζί με τον Brian DeLeeuw, παίρνοντας ερεθίσματα από το μυθιστόρημα του δεύτερου, In This Way I Was Saved.

Το έργο αφορά τον ‘Luke’(Miles Robbins), έναν πρωτοετή στο πανεπιστήμιο νεαρό ο οποίος δεν έχει σταματήσει λεπτό να βασανίζεται από ένα ψυχικό τραύμα που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν της οικογένειάς του. Για να αντιμετωπίσει κάπως τον δυσβάσταχτο πόνο που υφίσταται λόγω αυτού, βρίσκει καταφύγιο στον ‘Daniel’ (Patrick Schwarzenegger), έναν φανταστικό φίλο που είχε όταν ήταν παιδί. Ο ακούραστος ‘Daniel’ είναι σαν να τα κάνει όλα να φαίνονται πιο εύκολα και εφικτά όμως κάτι τέτοιο παύει όταν ο ‘Luke’ αντιλαμβάνεται ότι έχει ανοίξει την πόρτα προς κάτι παρανοϊκά επικίνδυνο που απειλεί να κυριεύσει το μυαλό του.

To cast συγκροτούν επιπρόσθετα οι: Andrew Ayala, Andrew Bridges, Katie Chang, Sasha Lane, Mary Stuart Masterson και η Hannah Marks.

Το Daniel Isn't Real έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στο Shudder στις 29 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: