Το CONNECTED είναι η νέα ξεκαρδιστική περιπέτεια από τον παραγωγό του Spider-Man: Into the Spider-Verse (ΒΙΝΤΕΟ)

Θίγει πολλά ζητήματα της σημερινής κοινωνίας
04 Μαρτίου 2020 08:28
Το CONNECTED είναι η νέα ξεκαρδιστική περιπέτεια από τον παραγωγό του Spider-Man: Into the Spider-Verse (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures έθεσε σε κυκλοφορία το επίσημο trailer από το επερχόμενο animated φιλμ, CONNECTED. Η ταινία είναι μια παραγωγή του Phil Lord που μας έχει χαρίσει το εκπληκτικό Spider-Man: Into the Spider-Verse, σε συνεργασία με τον Chris Miller. Το σενάριο υπογράφουν οι Mike Rianda και Jeff Rowe και υπόσχονται μια ξεκαρδιστική περιπέτεια που θίγει και πολλά ζητήματα του σήμερα.

Το CONNECTED θα μας πει την ιστορία της μικρής Katie Mitchell (Abbi Jacobson), η οποία έχει περάσει στην κινηματογραφική σχολή που ονειρευόταν και δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να πάει στο κολέγιο. Βέβαια, ο πατέρας της (Danny McBride), αποφάσισε ότι καλό θα ήταν να πάνε όλοι μαζί σαν οικογένεια στο σχολείο για τελευταία φορά.

Τα πράγματα όμως δε θα κυλήσουν ομαλά, καθώς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές του κόσμου «αποφασίζουν» ότι είναι ώρα να αναλάβουν τα πάντα. Η ταινία θίγει πολλά ζητήματα της κοινωνίας και καυτηριάζει πώς η νέα γενιά είναι «κολλημένη» με το κινητό της τηλέφωνο.

Το CONNECTED θα καταφθάσει στις αίθουσες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.