Στο ‘Stargirl’ δύο μαθητές γυμνασίου νιώθουν τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν οι συναισθηματικές εξάρσεις της εφηβείας είναι στο peak
28 Φεβρουαρίου 2020 20:11
Στο ‘Stargirl’ δύο μαθητές γυμνασίου νιώθουν τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη κωμωδία- δράμα ενηλικίωσης Stargirl της Julia Hart που εμπνέεται από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Jerry Spinelli, με τους Kristin Hahn και Jordan Horowitz να έχουν επεξεργαστεί το σενάριο ενώ πρωταγωνιστούν οι Grace VanderWaal, Graham Verchere, Giancarlo Esposito, και η Shelby Simmons.

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε έναν χαμηλών τόνων έφηβο, τον ‘Leo Borlock’ (Verchere) ο οποίος πασχίζει να συμβαδίσει με το κλίμα του σχολείου του, Mica High School, στην Αριζόνα. Η ‘Susan "Stargirl" Caraway’ (VanderWaal), ένα ατίθασο κορίτσι, γεμάτο δυναμισμό είναι το νέο μέλος της τάξης του. Ο ήρωας νιώθει ότι σταδιακά έρχεται πιο κοντά της, με μία ρομαντική διάθεση να ενεργοποιείται εντός του. Προσπαθεί λοιπόν, να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για εκείνη ώστε να κατορθώσει να την κάνει να ρίξει κάπως τις άμυνές της. Ωστόσο, θα πρέπει να αγωνιστεί αρκετά για να αντισταθμίσει ορισμένες δυσκολίες, μεταξύ των οποίων το πώς να γίνει πιο θαρραλέος και πιο σίγουρος για τον εαυτό του ειδικά όταν μιλάει μαζί της.

Εμφανίζονται επιπλέον οι: Karan Brar, Darby Stanchfield, και ο Maximiliano Hernández.

Το Stargirl έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 13 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: