Το Candyman του Jordan Peele θα σας τρομάξει τόσο που δε θα κοιταχτείτε ξανά στον καθρέπτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο θρύλος ζωντανεύει ξανά με σκηνοθεσία της Nia DaCosta
28 Φεβρουαρίου 2020 12:08
Το Candyman του Jordan Peele θα σας τρομάξει τόσο που δε θα κοιταχτείτε ξανά στον καθρέπτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από μερικές ώρες σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση πως κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα, αλλά και το teaser trailer του Candyman. Η φρικιαστική αυτή ταινία, θα ζωντανέψει ξανά το θρύλο της τρομακτικής οντότητας και έρχεται σε σκηνοθεσία της Nia DaCosta και σεναριογράφους τους Jordan Peele (Get Out, Us) και Win Roselfeld.

Πρόκειται για ένα πνευματικό sequel της αρχικής ταινίες του 1992, όπου ο Candyman θα επιστρέψει στο Chicago και θα τα κάνει όλα άνω κάτω! Ο Anthony McCoy θα μετακομίσει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα παρέα με τη φίλη του Brianna Cartwright. Εκεί, μέσα από μια τυχαία συνάντηση έμελλε να μάθει για την τρομακτική ιστορία του δολοφόνου που αντί για χέρι έχει έναν γάντζο. Θα αρχίσει, λοιπόν, να ερευνά τις μακάβριες λεπτομέρειες του μύθου του Candyman, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει για να πάρει εκδίκηση. Ωστόσο, για να καλέσεις τον Candyman πρέπει να προφέρεις το όνομά του πέντε φορές μπροστά από έναν καθρεύτη.

Πρωταγωνιστούν οι: Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo και Kyle Kaminsky.

Το Candyman αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις αίθουσες μέσα στον Ιούνιο. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.