Στο ‘Mulan’ η Liu Yifei παίρνει θέση μάχης ως η ‘Hua Mulan’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η σκληρή της εκπαίδευση ξεκινά!
22 Φεβρουαρίου 2020 20:08
Στο ‘Mulan’ η Liu Yifei παίρνει θέση μάχης ως η ‘Hua Mulan’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Disney έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για την live action μεταφορά Mulan της Niki Caro, με σεναριογράφους τους Rick Jaffa, Lauren Hynek, και την Amanda Silver, ενώ η Liu Yifei μας συστήνεται ως η ατρόμητη ηρωίδα από την λατρεμένη ταινία κινουμένων σχεδίων του 1998.

Στο φρέσκο αυτό απόσπασμα βλέπουμε την ‘Hua Mulan’ να περνάει από την απαιτητική στρατιωτική εκπαίδευση των αυτοκρατορικών δυνάμεων της Κίνας, για να μυηθεί στην τέχνη του πολέμου προκειμένου να αντιμετωπίσει με γενναιότητα και πυγμή τους βόρειους εισβολείς στα σύνορα της χώρας.

Εμφανίζονται επιπρόσθετα οι ηθοποιοί: Jet Li (The Expendables films, Unleashed, Romeo Must Die), Donnie Yen, Utkarsh Ambudkar (Pitch Perfect), Jason Scott Lee (Dragon: The Bruce Lee Story, The Jungle Book, Hidden Dragon: Sword of Destiny), Gong Li (Memoirs of a Geisha, Miami Vice, Hannibal Rising), Yoson An, Ron Yuan, Xana Tang και ο Chum Ehelepola.

Τα γυρίσματα του Mulan πραγματοποιήθηκαν σε Νέα Ζηλανδία και Κίνα, ενώ στις Η.Π.Α. θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 27 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: