Σφοδρή επίθεση Trump στα Oscars επειδή κέρδισε το Parasite από τη Νότια Κορέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η εταιρία διανομής του περνά στην αντεπίθεση
21 Φεβρουαρίου 2020 11:55
Σφοδρή επίθεση Trump στα Oscars επειδή κέρδισε το Parasite από τη Νότια Κορέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας ενημερώσαμε, το Parasite ήταν ο μεγάλος νικητής των Oscars 2020, αποσπώντας τέσσερα αγαλματίδια. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης από την Κορέα έγραψε κυριολεκτικά ιστορία αφού το Parasite ήταν η πρώτη ταινία από τη Νότια Κορέα που έλαβε την αναγνώριση με βραβείο της Ακαδημίας, ενώ είναι και η πρώτη ξενόγλωσση ταινία στην ιστορία του Hollywood που κερδίζει το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Όπως φαίνεται αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Ακαδημίας, αλλά και της ίδιας της ταινίας. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Πόσο χάλια ήταν τα βραβεία της Ακαδημίας φέτος! Είδατε; Και ο νικητής είναι μια ταινία από τη Νότια Κορέα. Τι διάολο ήταν όλο αυτό; Έχουμε αρκετά προβλήματα με τη Νότια Κορέα με το εμπόριο, και μετά από όλα αυτά τους δίνουν το βραβείο για την καλύτερη ταινία της χρονιάς. Ήταν καλό; Δεν ξέρω...

Μπορούμε να έχουμε το Let’s get Gone with the Wind; Μπορεί να επιστρέψει το Let’s get Gone with the Wind παρακαλώ; Το Sunset Boulevard. Υπάρχουν τόσες καλές ταινίες...

Μπορείτε να ακούσετε όλο το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών του μέσα από το βίντεο που περιλαμβάνεται στο παρακάτω tweet.

Η εταιρία διανομής της ταινίας, Neon, δεν άφησε ασχολίαστη την κριτική του Trump, επισημαίνοντας πως η αντίδρασή του είναι "κατανοητή, αφού δεν ξέρει ανάγνωση".

Πως σας φαίνονται οι δηλώσεις του Trump; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.