Στο ‘Dream Horse’ η Toni Collette ποντάρει στο καλύτερο άλογο (ΒΙΝΤΕΟ)

Και σε μία συνεργασία που έχει να της διδάξει πολλά
19 Φεβρουαρίου 2020 20:32
Στο ‘Dream Horse’ η Toni Collette ποντάρει στο καλύτερο άλογο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα-κωμωδία Dream Horse του Euros Lyn, με τον Neil McKay να υπογράφει το σενάριο, ενώ του cast ηγούνται εδώ οι Toni Collette (Knives Out, Hereditary) και Damian Lewis (Billions, Homeland).

H πλοκή εστιάζει στην ‘Jan Vokes’ (Collette), μία καθαρίστρια και bartender, η οποία αποφασίζει να μεγαλώσει και να εκπαιδεύσει το δικό της άλογο αγώνων στο ουαλικό χωριό απ’ όπου κατάγεται. Καθώς η ίδια δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία και τα χρήματα που χρειάζονται. Αδυνατεί λοιπόν, να ανταπεξέλθει μόνη της στο παραπάνω σχέδιο. Οπότε ζητάει την συμβολή και την οικονομική ενίσχυση των γειτόνων της για να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα για το άλογο, το «Dream» όπως το έχουν ονομάσει, ώστε να ανταγωνιστεί με τους ίππους που έχει η τοπική ελίτ η οποία χρόνια τώρα μονοπωλεί σε νίκες σε αυτή τη διοργάνωση. Πράγματι, όλη η ομάδα σύσσωμη βάζει τα δυνατά της με μεράκι και αποφασιστικότητα και πλέον οι πιθανότητες να πάρουν το εν λόγω πρωτάθλημα γυρίζουν με το μέρος τους.

Παίζουν επιπλέον οι: Owen Teale, Joanna Page, Nicholas Farrell, Siân Phillips, Karl Johnson και ο Peter Davison.

Το Dream Horse που έκανε ένα πέρασμα από το φετινό Φεστιβάλ Sundance, έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Warner Bros. Pictures στις 17 Απριλίου του 2020, ενώ στις Η.Π.Α. από την Bleecker Street την 1η Μαΐου. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: