Η ταινία του Uncharted ξεκινάει γυρίσματα τον Μάρτιο χωρίς… σκηνοθέτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Tom Holland μεταφέρει μερικές πληροφορίες για το project
19 Φεβρουαρίου 2020 08:09
Η ταινία του Uncharted ξεκινάει γυρίσματα τον Μάρτιο χωρίς… σκηνοθέτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεταφορά του διάσημου παιχνιδιού της Sony, Uncharted στη μεγάλη οθόνη έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό, με πρωταγωνιστή τον Tom Holland (Spider-Man). Το τελευταίο διάστημα το φιλμ βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, αφού μέχρι τώρα έχουν εγκαταλείψει οι δύο σκηνοθέτες που είχαν αναλάβει το project. Ωστόσο, όπως είχε επισημάνει η Sony Pictures, αντί η ταινία να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο, πάει για λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2021.

Τώρα, μέσα από μία συνέντευξή του στο IGN, ο Tom Holland μοιράστηκε μερικές νέες πληροφορίες για το Uncharted. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε τέσσερις εβδομάδες, δηλαδή μέσα στον Μάρτιο με τους κασκαντέρ να έχουν ήδη σχεδιάσει την αλληλουχία των σκηνών δράσης που θα πραγματοποιηθούν στο Βερολίνο. Όλα αυτά, χωρίς να υπάρχει κάποιος σκηνοθέτης.

Ο Holland επιβεβαιώνει ότι πολλά από τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο Βερολίνο, ενώ ο ίδιος μαζί με τον Mark Wahlberg που θα υποδυθεί τον Sully, θα ταξιδέψουν σε διάφορα μέρη του κόσμου για κάποιες άλλες σκηνές της ταινίας.

Επίσης, επισημαίνει πως η ταινία έχει εμπνευστεί αρκετά από το Uncharted 4: A Thief's End, το οποίο έπαιξε και αγάπησε ιδιαίτερα ο ίδιος, καθώς θα υπάρχουν και κάποιες flashback σκηνές από τη νεαρή ηλικία του Drake που είναι εμπνευσμένες από το Uncharted 3. Ωστόσο, θα δούμε μια νέα ιστορία που δεν έχει ειπωθεί ξανά και δε θα είναι βασισμένη εξ ολοκλήρου στα παιχνίδια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Sony έχει προσλάβει περίπου έξι σκηνοθέτες (τους πρώτους τέσσερις δεν τους γνωρίζουμε) για το project, αλλά κανείς δεν κατάφερε να παραμείνει. Τελευταία ακούγεται πως ο σκηνοθέτης του Zombieland και του Venom, Ruben Fleischer, θα αναλάβει τα ηνία της σκηνοθεσίας, αλλά δεν έχει γίνει επίσημο ακόμα. Πάντως, σύντομα θα μάθουμε ποιος θα είναι τελικά ο σκηνοθέτης της ταινίας μιας και τα γυρίσματα ξεκινούν τον Μάρτιο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του στο IGN:

Πως σας φαίνονται οι δηλώσεις του για την ταινία; Πείτε μας στα σχόλια! Το Uncharted έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 5 Μαρτίου του 2021. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε στο Unboxholics.com.