Ο Scott Cooper κάθεται στην καρέκλα της σκηνοθεσίας για το ‘A Head Full of Ghosts’

Και έχει βρει ήδη την πρωταγωνίστρια στο πρόσωπο της Margaret Qualley
17 Φεβρουαρίου 2020 17:22
Ο Scott Cooper κάθεται στην καρέκλα της σκηνοθεσίας για το ‘A Head Full of Ghosts’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Scott Cooper (Hostiles, Black Mass, Out of the Furnace) θα σκηνοθετήσει το ψυχολογικό θρίλερ A Head Full of Ghosts, με την Margaret Qualley (Once Upon a Time in Hollywood, Io) να ηγείται του cast.

Το φιλμ αυτό θα βασιστεί στο αντίστοιχο μυθιστόρημα του Paul Tremblay, που το 2015 του χάρισε το βραβείο Bram Stoker της ένωσης Horror Writers Association.

Η πλοκή εστιάζει στην ‘Meredith “Merry” Barrett’, μία 23χρονη κοπέλα η οποία συνειδητοποιεί ότι μία σειρά από φρικιαστικά γεγονότα έκανε την οικογένειά της να διαλυθεί όταν ήταν ακόμη παιδί. Το ψυχικό τραύμα που της άφησε όλο αυτό, το επέτεινε και η ανεξήγητα περίεργη συμπεριφορά της μεγαλύτερής της αδερφής η εύθραυστη ψυχική υγεία της οποίας στα μάτια κάποιων φάνταζε ως σχιζοφρένεια, ενώ για κάποιους άλλους ως δαιμονοληψία.

Πίσω από την χρηματοδότηση του project θα βρίσκονται οι Cross Creek, Team Downey και The Allegiance Theater. Οι Daniel Dubiecki, Lara Alameddine, Susan Downey, Tyler Thompson, David Gambino και ο ίδιος ο Cooper θα επιβλέπουν τις διαδικασίες παραγωγής, με τον Robert Downey Jr. να λειτουργεί εδώ ως εξωτερικός παραγωγός στο A Head Full of Ghosts.

 

Tags: