Το νέο trailer του "Hostiles" με τον Christian Bale ανεβάζει την ένταση στα ύψη

Μια ερμηνεία που 'καλπάζει’ προς τα φετινά Όσκαρ
10 Νοεμβρίου 2017 18:29
Το νέο trailer του

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε νέο trailer για το Hostiles της Entertainment Studios Motion Pictures που βάζει πλώρη για τις επερχόμενες υποψηφιότητες των Βραβείων της Ακαδημίας.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθησε ο Scott Cooper (Black Mass, Crazy Heart) και υπό την καθοδήγησή του o Christian Bale και η Rosamund Pike συμμετέχουν σ' ένα δράμα εποχής με γερές δόσεις σασπένς. Η υπόθεση του εν λόγω western εκτυλίσσεται το 1892, και αφορά την ιστορία ενός αξιωματικού που επιφυλακτικά δέχεται να συνδράμει τον στρατηγό του (Wes Studi) ο οποίος πνέει τα λοίσθια, ώστε να τον οδηγήσει πίσω στην οικογένειά του. Καθ' οδόν θα έρθουν αντιμέτωποι με θανάσιμες προκλήσεις. Διάφοροι λήσταρχοι και εγκληματίες που στήνουν ενέδρα σε όσους διασχίζουν την ερημική τοποθεσία της Montana και του Νέου Μεξικού όπου δρουν, είναι ένας από τους πιθανούς κινδύνους που ελλοχεύουν.

Το cast συναπαρτίζουν οι: Adam Beach, Ben Foster, Jesse Plemons, Rory Cochrane και Q' orianka Kilcher. Στο εγχείρημα του Hostiles συμμετέχει και ο  κινηματογραφιστής Masanobu Takayanagi, (Spotlight, Out Of The Furnace). Την μουσική υπογράφει ο συνθέτης Max Richter (The Leftovers,Waltz With Bashir).

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί στις Η.Π.Α. για τις 22 Δεκεμβρίου του 2017, ενώ η παγκόσμια διανομή του θα γίνει στις 19 Ιανουαρίου του 2018.