Δείτε νέο βίντεο από τα γυρίσματα του Matrix 4 με Neo και Trinity στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο

Χαμός στο σετ!
17 Φεβρουαρίου 2020 12:58
Δείτε νέο βίντεο από τα γυρίσματα του Matrix 4 με Neo και Trinity στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο

Τα γυρίσματα του Matrix 4 έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, με τον Keanu Reeves και την Carrie-Anne Moss να φορούν ξανά τις εμβληματικές μαύρες στολές τους. Ωστόσο, πολλοί περαστικοί, αλλά και fans του franchise τούς έχουν πετύχει σε διάφορα σημεία των γυρισμάτων. Τις προάλλες παραδείγματος χάρη το κανάλι “Is it Worth?” ανέβασε στο YouTube μια σκηνή των δύο ηθοποιών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Σαν Φρανσίσκο.

Φαίνεται πως τα γυρίσματα στη συγκεκριμένη περιοχή δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, καθώς πολλοί περαστικοί είδαν τους Neo και Trinity ξανά στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter ονόματι Vedoveto37 πέτυχε τους δύο ηθοποιούς πάνω σε μια μηχανή σε μια σκηνή που «τρέχουν» από κάτι. Το βίντεο είναι μικρό, αλλά παρ’ όλ’ αυτά και ο Reeves, αλλά και η Moss φαίνονται ξεκάθαρα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Στο Matrix 4 επιστρέφουν γνώριμα πρόσωπα, καθώς και νέοι ηθοποιοί. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Keanu ReevesCarrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II και Lambert Wilson. Η πολυαναμενόμενη ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις 21 Μαΐου του 2021.