Στο ‘Emma’ η Anya Taylor-Joy μεταμορφώνεται στην πιο γνωστή ηρωίδα της Jane Austen (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η Autumn de Wilde μας παραδίδει την πρώτη της σκηνοθετική δουλειά
15 Φεβρουαρίου 2020 20:59
Στο ‘Emma’ η Anya Taylor-Joy μεταμορφώνεται στην πιο γνωστή ηρωίδα της Jane Austen (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το αισθηματικό  δράμα εποχής Emma που μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του αγαπημένου μυθιστορήματος της Jane Austen, εκδοθέν το 1815, με την Anya Taylor-Joy (Peaky Blinders, Split, The Witch) να πρωταγωνιστεί εν προκειμένω.

Εδώ η Autumn de Wilde παίρνει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός, με την βραβευμένη με Man Booker Prize, Eleanor Catton να έχει επεξεργαστεί το σενάριο.

Σημείο αναφοράς της υπόθεσης είναι η ‘Emma Woodhouse’ (Taylor-Joy), μία πρόσχαρη και όμορφη δεσποινίδα από πλούσια οικογένεια που αγαπάει να συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων πάνω της. Όμως, παρά το ότι συχνά προβαίνει αυθόρμητα σε ανιδιοτελείς ενέργειες, πολλές από αυτές δεν βοηθούν ιδιαίτερα όσους θέλει να διευκολύνει, αφού άθελά της υπεισέρχεται στα προσωπικά τους κυρίως με ως «προξενήτρα» ώστε να καλλιεργήσει το έδαφος για την γνωριμία μεταξύ άλλων ατόμων. Συνεπώς, ξεκινά ένα ταξίδι ενηλικίωσης που θα την κάνει να διαπιστώσει πράγματα για τον εαυτό της και παρά τις όποιες δυσκολίες να νιώσει πώς είναι στην πραγματικότητα το να είσαι ερωτευμένος.

Εμφανίζονται επιπρόσθετα οι: Johnny Flynn, Bill Nighy, Mia Goth, Miranda Hart, Josh O’Connor, Callum Turner, Rupert Graves, Gemma Whelan, Amber Anderson, Tanya Reynolds, και ο Connor Swindells.

Το Emma θα κάνει πρεμίερα στις Η.Π.Α. στις 21 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: