Στο ‘The Kindness Of Strangers’ μία μητέρα αναζητά για τα παιδιά της την ευτυχία (ΒΙΝΤΕΟ)

Και με κουράγιο κάνει σημαντικά βήματα προς τα εκεί
13 Φεβρουαρίου 2020 06:35
Στο ‘The Kindness Of Strangers’ μία μητέρα αναζητά για τα παιδιά της την ευτυχία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε clip για το ρομαντικό-κοινωνικό δράμα The Kindness of Strangers της Lone Scherfig (An Education, Italian for Beginners, Their Finest), με τους Andrea Riseborough, Zoe Kazan, Tahar Rahim και τον Bill Nighy να πρωταγωνιστούν εν προκειμένω.

Η ταινία αυτή που έκανε ένα πέρασμα και από το περσινό Φεστιβάλ του Βερολίνου, είναι μία μοντέρνα αφήγηση για τον έρωτα, την ελπίδα και την λύτρωση με επίκεντρο την Νέα Υόρκη. Μία νέα μητέρα, η ‘Clara’ (Kazan) μαζί με τους δύο γιους της δραπετεύουν μακριά, μην αντέχοντας άλλο την βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της. Όταν το αυτοκίνητό της θα βρεθεί σε μία μάντρα, η γυναίκα και τα παιδιά της θα πρέπει να συνεχίσουν ενωμένοι το ταξίδι τους και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ό,τι άλλο έρθει στον δρόμο τους. Σε κάποιο άλλο σημείο της πόλης, ένας πρώην μικροκακοποιός, ο 'Marc’ (Rahim) θέλει να αφήσει πίσω τα περασμένα και να αφοσιωθεί στην διεύθυνση του ρωσικού εστιατορίου που ανήκει σε έναν περίεργο ιδιοκτήτη, τον ‘Timofey’ (Nighy).

Η ‘Clara’ στο ενδιάμεσο κάνει δύο ανέλπιστους συμμάχους που θα οδηγήσουν την ίδια και την οικογένειά της στο παραπάνω ρεστοράν. Η ‘Alice’ (Riseborough),  μία καλοπροαίρετη νοσηλεύτρια με ομάδα αυτοβοήθειας στην τοπική ενορία, και ο ‘Jeff’ (Landry-Jones), ένας άνδρας με πρόβλημα διαχείρισης θυμού, θα της δείξουν ένα άλλο πιο ανθρώπινο πρόσωπο και θα την φέρουν πιο κοντά με τον  ‘Mark’, μία εξέλιξη που θα παρακινήσει τα δύο αυτά άτομα να σκεφτούν ότι μία νέα αρχή είναι πάντα στο χέρι του καθενός.

Παίζουν ακόμη οι: Caleb Landry Jones, Jay Baruchel, David Dencik, Lisa Codrington, Daniel Kash, Esben Smed και ο Jack Fulton.

Το The Kindness of Strangers θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις Η.Π.Α. από τις 14 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό clip:

 

Tags: