Κλεφτή ματιά στο Matrix 4 - Βρήκαν τον Keanu Reeves στο δρόμο κατά τα γυρίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Backstage βίντεο με τον Neo αρκετά αλλαγμένο
07 Φεβρουαρίου 2020 13:20
Κλεφτή ματιά στο Matrix 4 - Βρήκαν τον Keanu Reeves στο δρόμο κατά τα γυρίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και πολλά χρόνια ακούγαμε φήμες και εικασίες σχετικά με το Matrix 4. Τελικά η ευχή πολλών fans έγινε πραγματικότητα τον Αύγουστο του περασμένου έτους, όταν η ταινία ανακοινώθηκε επίσημα, με τον λατρεμένο Keanu Reeves να επιστρέφει στο ρόλο του Neo.

Από τότε έχουμε μάθει διάφορες πληροφορίες σχετικά με τους ηθοποιούς που θα πλαισιώνουν το καστ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Lana Wachowski -η μία εκ των αδερφών που σκηνοθέτησαν την πρώτη τριλογία- θα σκηνοθετήσει και θα υπογράψει το σενάριο από το νέο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς επιστημονικής φαντασίας.

Τώρα τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και έτσι πήραμε μια πρώτη κλεφτή ματιά από την πολυαναμενόμενη ταινία. Συγκεκριμένα, ένας περαστικός εντόπισε τον Keanu Reeves σε ένα δρόμο του Σαν Φρανσίσκο κατά τη διάρκεια του γυρίσματος μιας σχετικά απλής σκηνής. Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο που αναρτήθηκε αρχικά στο Instagram παρακάτω.

Στο σύντομο αυτό βίντεο βλέπουμε τον Neo χωρίς την χαρακτηριστική στολή του να κοιτάζει τον Ήλιο. Πολλοί εικάζουν πως το ίδιο το Matrix μπορεί να έγινε reboot και ο Neo να ζει ξανά την απλή ζωή του ως ‘Mr Anderson’, εξού και τα πιο απλά ρούχα. Για την ώρα δε γνωρίζουμε, όμως, τίποτα για την πλοκή της ταινίας, οπότε κάθε ενδεχόμενο είναι πιθανό.

Το Matrix 4 θα κάνει την πρεμιέρα του στις 21 Μαΐου του 2021.