Ο Jesus Quintana του Big Lebowski επιστρέφει μέσα από το The Jesus Rolls - Δείτε το νέο trailer

Και θα έχει την τιμητική του!
07 Φεβρουαρίου 2020 10:54
Ο Jesus Quintana του Big Lebowski επιστρέφει μέσα από το The Jesus Rolls - Δείτε το νέο trailer

Η Screen Media Films έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το αστυνομικό φιλμ The Jesus Rolls το σενάριο και την σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε ο John Turturro επιστρέφοντας και ως ο ‘Jesus Quintana’, όπως εμφανίστηκε και στο The Big Lebowski (1998) των αδερφών Joel και Ethan Coen.

Κυρίαρχο πρόσωπο, θα είναι όπως προαναφέρθηκε, η παραπάνω χαρακτηριστική φυσιογνωμία που είναι άπιαστος στο bowling. Αν και οι αδερφοί Coen είχαν τονίσει ότι δεν θα εμπλούτιζαν με ένα νέο κεφάλαιο το σύμπαν του ‘Μεγάλου Lebowski’, ο John Turturro εντούτοις ήθελε να το κάνει. Οπότε εξασφάλισε την έγκρισή τους να χρησιμοποιήσει την εν λόγω μορφή για την spin-off μυθοπλασία που επιθυμούσε να γυρίσει η οποία λειτουργεί και ως remake του Going Places (1974) του Bertrand Blier.

Ο ίδιος ο ηθοποιός είχε δηλώσει μάλιστα νωρίτερα πάνω στο project: «Είναι μία πολύ καλή περίοδος να βγει ένα παραβατικό φιλμ για την ανοησία των ανδρών που προσπαθούν και αποτυγχάνουν και πάλι προσπαθούν καλύτερα να καταλάβουν και να εμβαθύνουν στο μυστήριο των γυναικών. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την Screen Media και να φέρω την δουλειά μας αυτήν και τον χαρακτήρα του ‘Jesus’ στο αμερικανικό κοινό!».

Η πλοκή εστιάζει λοιπόν, στον ‘Jesus Quintana’ (Turturro) ο οποίος αποφυλακίζεται λόγω καλής διαγωγής και ξανανταμώνει με τον επιστήθιο φίλο του ‘Petey’ (Bobby Cannavale). Αδιόρθωτα ξεροκέφαλοι ξεκινούν  να παίρνουν την μία λάθος απόφαση μετά την άλλη, αρχίζοντας από την κλοπή ενός αμαξιού και βγαίνοντας στους δρόμους για μπόλικες άλλες περιπέτειες παρανομίας, μέχρι που ο ζόρικος ιδιοκτήτης (Jon Hamm) του αυτοκινήτου τους βρίσκει και τραυματίζει με όπλο τον ‘Petey’. Καταφέρνουν μετά βίας να ξεφύγουν με τη βοήθεια της ατρόμητης και γοητευτικής κομμώτριας ‘Marie’ (Audrey Tautou), εξακολουθώντας ακάθεκτοι να πάνε κόντρα στον Νόμο με απανωτά μπλεξίματα που υπογράφουν φυσικά με το δικό τους μοναδικό στυλ!

Το cast συμπληρώνουν οι: Michael Badalucco, Sônia Braga, Susan Sarandon, Christopher Walken, Pete Davidson, J. B. Smoove και ο Nicolás Riera.

Το The Jesus Rolls έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 28 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: