Στο ‘Final Kill’ ο Ed Morrone αναλαμβάνει μία άκρως ριψοκίνδυνη αποστολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Και πρέπει να ξεφύγει από τους ‘Machete’ και Randy Couture
07 Φεβρουαρίου 2020 10:29
Στο ‘Final Kill’ ο Ed Morrone αναλαμβάνει μία άκρως ριψοκίνδυνη αποστολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Cinedigm έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ δράσης Final Kill του Justin Lee όπου του cast ηγούνται οι Ed Morrone (White Collar), Billy Zane (Titanic), Randy Couture (The Expendables) και ο Danny Trejo (Machete).

Η πλοκή εστιάζει σε έναν μισθοφόρο (Morrone) ο οποίος προσλαμβάνεται να προστατέψει ένα ζευγάρι που κρύβεται στην Κεντρική Αμερική για να μην πέσει στα χέρια μίας οικογένειας εγκληματιών από τους οποίους έχουν αποσπάσει $8 εκατ. Πρόκειται για την τελευταία αποστολή που αναλαμβάνει πριν αποσυρθεί για τα καλά, όμως η κατάσταση σύντομα επιδεινώνεται όταν μία ομάδα μαφιόζων κάνει την εμφάνισή της σε αυτήν την περιοχή της Costa Rica. Ο ήρωας συνειδητοποιεί ότι το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι πολύ πιο δύσκολο απ΄ όσο υπολόγιζε και θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλες του τις δυνάμεις και την πείρα για να βγει ζωντανός μαζί με τα άτομα που πρέπει να σώσει.

Παίζουν επιπλέον οι: James Russo, Dr. Drew Pinsky, Johnny Messner, Will Rothhaar και η Lauren Francesca.

Το Final Kill αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 6 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: