Στο ‘All the Bright Places’ του Netflix δύο νέοι βρίσκουν ξανά το νόημα της ζωής (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Elle Fanning και Justice Smith θα το ξεχωρίζουν πια και στα πιο μικρά
07 Φεβρουαρίου 2020 10:21
Στο ‘All the Bright Places’ του Netflix δύο νέοι βρίσκουν ξανά το νόημα της ζωής (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο ρομαντικό δράμα ενηλικίωσης All the Bright Places του Brett Haley (Hearts Beat Loud), με την Liz Hannah (The Post) να υπογράφει το σενάριο αντλώντας υλικό από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Jennifer Niven το οποίο εκδόθηκε το 2015.

Εδώ σε κεντρικούς ρόλους θα δούμε τους Elle Fanning (Maleficent movies, Galveston) και Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom).

Το φιλμ εστιάζει σε μία συνεσταλμένη και εσωστρεφή μαθήτρια λυκείου, την ‘Violet Markey’ (Fanning), η οποία πασχίζει να ξεπεράσει τον θάνατο της αδερφής της και να ξαναβρεί την πίστη της στη ζωή και την όρεξη να δημιουργεί. Αν και πιστεύει ότι κάτι τέτοιο θα αργήσει να ‘ρθει, η γνωριμία της με τον εκκεντρικό και αυθόρμητο ‘Theodore Finch’ (Smith) θα την κάνει να αναθεωρήσει. Θα έρθουν πιο κοντά και μαζί θα στηρίξουν ο ένας τον άλλον ενώ θα προσπαθήσουν να γιατρέψουν πληγές του παρελθόντος.

Παίζουν επιπλέον οι:  Keegan-Michael Key (The Predator), Alexandra Shipp (Dark Phoenix), Kelli O’ Hara (13 Reasons Why), Lamar Johnson (The Hate U Give), Felix Mallard, Sofia Hasmik, Luke Wilson (The Goldfinch), και η Virginia Gardner (Runaways).

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Mazur/Kaplan Company και Echo Lake Entertainment.

Το All the Bright Places θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 28 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: