Στο νέο trailer του ‘Minions: The Rise of Gru’ ο μικρούλης ‘Gru’ θέλει να γίνει υπερκακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μάλιστα από τους πιο μεγάλους και τρανούς!
06 Φεβρουαρίου 2020 06:17
Στο νέο trailer του ‘Minions: The Rise of Gru’ ο μικρούλης ‘Gru’ θέλει να γίνει υπερκακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο φιλμ κινουμένων σχεδίων Minions: The Rise of Gru την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφουν οι Kyle Balda και Brad Ableson, με σεναριογράφο τον Cinco Paul, ενώ εδώ κεντρικό ρόλο αναλαμβάνουν οι Pierre Coffin και Steve Carell.

Πρόκειται ουσιαστικά για την κινηματογραφική συνέχεια του Minions (2015), που ταυτόχρονα αποτελεί και spin-off του σύμπαντος του Despicable Me.

Η πλοκή της ταινίας εκτυλίσσεται κατά τη δεκαετία του 1970, όταν ο ‘Gru’ ήταν ακόμη μικρό αγόρι και μεγάλωνε στα προάστια. Τότε είχε εξιδανικεύσει στο μυαλό του μία ομάδα πανίσχυρων κακών των ‘Vicious 6’. Ονειρευόταν μάλιστα, να γίνει και εκείνος αρκετά κακός για να μπορέσει να μπει κάποτε στο γκρουπ τους. Όταν η ομάδα αυτή διώξει τον αρχηγό της, τον φημισμένο πολεμιστή ‘Wild Knuckles’, ο ‘Gru’ πηγαίνει για συνέντευξη ώστε να τον δεχτούν στην κομπανία τους. Τα πράγματα όμως πάνε στραβά, και επιδεινώνονται όταν ο ήρωας κλέψει κάτι από αυτούς. Έτσι, απροσδόκητα γίνεται ο θανάσιμος υπ’ αριθμόν ένα εχθρός τους. Τρέχοντας να ξεφύγει, ο πιτσιρίκος θα στραφεί σε έναν ανέλπιστο σύμμαχο και πηγή έμπνευσης, τον ίδιο τον ‘Wild Knuckles’, διαπιστώνοντας ότι ακόμη και οι ‘κακοί’ έχουν ανάγκη που και που λίγη βοήθεια από φίλους.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Jean-Claude Van Damme, Julie Andrews, Dolph Lundgren, Taraji P. Henson, Alan Arkin, Danny Trejo και ο Russell Brand.

 

Το Minions: The Rise of Gru αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Universal Pictures στις 3 Ιουλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: