Το Indiana Jones 5 δε θα είναι reboot αλλά συνέχεια

Το ξεκαθαρίζει η Kathleen Kennedy
04 Φεβρουαρίου 2020 11:47
Το Indiana Jones 5 δε θα είναι reboot αλλά συνέχεια

Η Αμερικανίδα παραγωγός Kathleen Kennedy, η οποία έχει εργαστεί σε πολλές γνωστές και αγαπητές ταινίες, καθώς ήταν και πρόεδρος της Lucasfilm έως το 2012, έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη Indiana Jones ταινία, αλλά και για το αν πρόκειται να δούμε κάποια γυναίκα σκηνοθέτη σε επερχόμενη Star Wars ταινία.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, μιας συνέντευξης στο BBC, η διάσημη παραγωγός που έχει ανοίξει τη δική της εταιρία ονόματι Amblin Entertainment παρέα με τους Steven Spielberg και Frank Marshall, μίλησε για το πολυπόθητο Indiana Jones 5.

Εργαζόμαστε σκληρά πάνω στο σενάριο, το οποίο θέλουμε να είναι έτοιμο! Ο Harrison Ford θα συμμετέχει στο project. Δεν πρόκειται για reboot, αλλά για την απόλυτη συνέχεια. Δε μπορώ να περιμένω μέχρι να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα της ταινίας.

Εκτός από το παραπάνω, ερωτήθηκε αν πρόκειται να δούμε κάποια γυναίκα να σκηνοθετεί ένα Star Wars φιλμ στο μέλλον.

Εννοείται πως ναι. Χωρίς καμία αμφιβολία.

Έχουμε ήδη. Δημιουργούμε το Mandalorian έχοντας δύο ή τρεις φανταστικές γυναίκες που εργάζονται στα Star Wars και μόλις ήρθε και η Deborah Chow, η οποία δουλέυει πάνω στη σειρά του Obi-Wan. Έχουμε αρκετά ταλέντα.

Πως σας φαίνονται οι δηλώσεις της Kathleen Kennedy; Πείτε μας στα σχόλια.