Το επίσημο trailer του Fast 9 τα έχει όλα! Ταχύτητα, εκρήξεις, όπλα, supercars, αεροπλάνα!

Ενώ οικεία πρόσωπα επιστρέφουν
01 Φεβρουαρίου 2020 12:08
Το επίσημο trailer του Fast 9 τα έχει όλα! Ταχύτητα, εκρήξεις, όπλα, supercars, αεροπλάνα!

Βρισκόμαστε στο Σαββατοκύριακο του Super Bowl και έτσι όπως συνηθίζεται τα φώτα της δημοσιότητας είδαν διάφορα trailers επερχόμενων ταινιών. Στο πλαίσιο αυτό και κρατώντας την υπόσχεσή της, η Universal Studios έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer του Fast & Furious 9, το οποίο αναφέρεται για συντομία και ως Fast 9 ή F9.

Το εν λόγω βίντεο έχει διάρκεια περίπου τέσσερα λεπτά και όπως θα περίμενε κανείς από τη σειρά έχει ασταμάτητη δράση, ταχύτητα, εκρήξεις, όπλα, supercars, αεροπλάνα...πρακτικά τα πάντα! Φυσικά, πρωταγωνιστής είναι για άλλη μια φορά ο Dominic Toretto (Vin Diesel). Ωστόσο, οι φανατικοί της σειράς θα δουν και χαρακτήρες που είχαν λατρέψει στο παρελθόν να επιστρέφουν, συμπεριλαμβανομένης της Mia, αδερφής του Dom, καθώς και του καλού του φίλου Han.

Πέρα όμως από τις γνώριμες φάτσες, στο καστ του Fast 9 έρχεται να προστεθεί και ο John Cena. Ο superstar του WWE έχει αναλάβει το ρόλο του αδερφού του Dom. Πρόκειται για έναν επαγγελματία κλέφτη, δολοφόνο και φυσικά εξαιρετικό οδηγό, με τον οποίο η ομάδα των πρωταγωνιστών μας θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη.

To Fast 9 θα κάνει το ντεμπούτο του στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Μαΐου. Δείτε το εκρηκτικό trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.