Στο ‘Fantasy Island’ κάποιοι έκλεισαν διακοπές με εισιτήριο χωρίς επιστροφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο οικοδεσπότης τους θα τους προσφέρει απλόχερα μία φιλοξενία τρόμου
30 Ιανουαρίου 2020 07:53
Στο ‘Fantasy Island’ κάποιοι έκλεισαν διακοπές με εισιτήριο χωρίς επιστροφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures Entertainment έθεσε σε κυκλοφορία φρέσκο trailer για την ταινία τρόμου Fantasy Island του Jeff Wadlow ο οποίος έχει επεξεργαστεί και τα κείμενα μαζί με τους Jillian Jacobs και Chris Roach, ενώ οι Maggie Q, Michael Peña, Lucy Hale και η Portia Doubleday ηγούνται του cast.

Το φιλμ εμπνέεται από την δημοφιλή τηλεοπτική ανθολογία του Gene Levitt η οποία είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία το ’70. Σημείο αναφοράς της ιστορίας είναι ένα μυστηριώδες resort σε ένα νησί. Ο τόπος αυτός ανήκει στον ‘Κύριο Roarke’ (Michael Peña) που υπόσχεται να κάνει απτή πραγματικότητα κάθε επιθυμία των καλεσμένων του στο απομονωμένο αυτό θέρετρο. Παρόλαυτα, ό,τι έχουν ονειρευτεί θα βγει στην πιο τρομακτική του εκδοχή. Οι προσκεκλημένοι σταδιακά αντιλαμβάνονται ότι κάτι ζοφερό συνδέεται με αυτό το νησί και πρέπει να δραπετεύσουν όσον το συντομότερο δυνατόν ώστε να κατορθώσουν να ξεφύγουν.

Στο project αυτό της Blumhouse Productions παίζουν επιπρόσθετα οι: Jimmy O. Yang, Ryan Hansen, Michael Rooker, Charlotte McKinney, Parisa Fitz-Henley, και ο Austin Stowell.

Το Fantasy Island δρομολογήθηκε για τις Η.Π.Α. στις 14 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: