Στο ‘The Call of the Wild’ ένας σκύλος εξερευνά την Αλάσκα γεμάτος όρεξη για περιπέτεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ακούραστο συνταξιδιώτη του τον Harrison Ford
29 Ιανουαρίου 2020 15:57
Στο ‘The Call of the Wild’ ένας σκύλος εξερευνά την Αλάσκα γεμάτος όρεξη για περιπέτεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την live-action CGI-animated περιπέτεια The Call of the Wild του Chris Sanders, που εμπνέεται από το αντίστοιχο βιβλίο του Jack London, εκδοθέν το 1903, αλλά και από το ομώνυμο φιλμ του 1935, με τον Michael Green να έχει επεξεργαστεί τα κείμενα, ενώ ο Harrison Ford ηγείται του επιτελείου των ηθοποιών.

Το έργο έχει ως επίκεντρό του τον ‘Buck’, ένα σκυλί διασταύρωσης Αγίου Βερνάρδου/ Σκωτσέζικου Κόλεϊ το οποίο θα κλέψουν μακριά από το αφεντικό του στην Santa Clara, της California και θα το πουλήσουν σε μεταφορείς εμπορευμάτων στο Yukon κατά τον Πυρετό του Χρυσού, τη δεκαετία του 1890. Ο πανέξυπνος αυτός σκύλος κάνει έναν ανέλπιστο φίλο (Ford) και μαζί θα πορευτούν μέσα στο λευκό τοπίο της Αλάσκας, ζώντας μία εμπειρία γεμάτη προκλήσεις και συναρπαστικά σκηνικά!

Εμφανίζονται επιπρόσθετα οι: Karen Gillan, Dan Stevens, Karen Gillan, Omar Sy, Colin Woodell, Scott MacDonald, Cara Gee, και ο Bradley Whitford.

Το The Call of the Wild έχει οριστεί να βγει στα αμερικανικά σινεμά στις 21 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: