The Personal History of David Copperfield: Ο Dev Patel ως ο πιο λαμπρός ήρωας του Dickens (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήρθε ο καιρός να επισκεφθούμε ξανά τον μύθο του
27 Ιανουαρίου 2020 16:31
The Personal History of David Copperfield: Ο Dev Patel ως ο πιο λαμπρός ήρωας του Dickens (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την κωμωδία-δράμα εποχής The Personal History of David Copperfield του βραβευμένου με Emmy, Armando Iannucci (Veep, Loop, Death of Stalin) που επιμελήθηκε και το σενάριο μαζί με τον Simon Blackwell, αντλώντας υλικό από το ομότιτλο βιβλίο του Charles Dickens, με τον υποψήφιο για Όσκαρ, Dev Patel (Lion, Slumdog Millionaire) να υποδύεται τον περίφημο ήρωα της ιστορίας.

Η πλοκή εκτυλίσσεται στη βικτωριανή Αγγλία με επίκεντρο την ζωή του ευγενικού και ευφάνταστου άνδρα David Copperfield από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και το πέρασμά του στην ενηλικίωση. Το πρόσωπο αυτό θα ξεκινήσει μία κοπιώδη προσπάθεια να γίνει συγγραφέας. Στο εγχείρημά του αυτό θα μαζέψει μοναδικές εμπειρίες που θα τον εμπνεύσουν να μην αφήσει το όραμά του, γευόμενος την καλοσύνη, την φιλία, την εμπιστοσύνη, τον έρωτα αλλά ερχόμενος αντιμέτωπος και με εμπόδια, καθώς ο δρόμος του διασταυρώνεται με εκείνον ενός πλήθους σπουδαίων προσωπικοτήτων της περιόδου αυτής.

Εμφανίζονται επιπλέον οι: Peter Capaldi, Hugh Laurie, Tilda Swinton, και ο Ben Whishaw. Την παραγωγή επιβλέπει ο Kevin Loader.

Το The Personal History of David Copperfield αφότου έκανε το ντεμπούτο του στο περσινό Φεστιβάλ του Τορόντο, πλέον θα διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 8 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: