Στο ‘The Burnt Orange Heresy’ ετοιμάζεται μία ληστεία έργων υψηλής τέχνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Με εγκέφαλο τον Mick Jagger και δράστες τους Claes Bang και Elizabeth Debicki
25 Ιανουαρίου 2020 19:17
Στο ‘The Burnt Orange Heresy’ ετοιμάζεται μία ληστεία έργων υψηλής τέχνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο νεονουάρ θρίλερ-δράμα The Burnt Orange Heresy για το οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Giuseppe Capotondi, με τον Scott Smith να προσαρμόζει το σενάριο αντλώντας υλικό από το ομότιτλο βιβλίο του Charles Willeford.

Το κύριο cast αποτελείται από τους: Claes Bang, Elizabeth Debicki, Mick Jagger, και τον Donald Sutherland.

Η πλοκή εκτυλίσσεται στην Ιταλία, όπου ο αινιγματικός και ταλαντούχος έμπορος τέχνης ‘James Figueras’ (Bang) διατηρεί ένα παθιασμένο ειδύλλιο με την ‘Berenice Hollis’ (Debicki), μία Αμερικανίδα που κάνει τον γύρο της Ευρώπης απολαμβάνοντας την ελευθερία της. Αποφασίζουν να κάνουν μαζί μία εκδρομή σε ένα υπερπολυτελές θέρετρο στην γραφική περιοχή που βρίσκεται κοντά στην Λίμνη Como για να συναντηθούν με έναν μεγάλο γκαλερίστα και συλλέκτη έργων τέχνης, τον ‘Cassidy’ (Jagger). Ο οικοδεσπότης τους που συνεργάζεται με έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, τον ‘Jerome Debney’ (Sutherland), τους ζητάει να κλέψουν ένα από τα αριστουργήματα του συγκεκριμένου δημιουργού. Το ζευγάρι που θα γνωρίσει τον συγκεκριμένο άνθρωπο, σιγά σιγά συνειδητοποιεί ότι είναι πολύ περισσότερα απ’ όσα δείχνει και αυτό που τους ζητήθηκε δεν είναι καθόλου απλό. Ωστόσο, ο υπερβολικά φιλόδοξος ‘James’ βλέπει το σκηνικό αυτό ως μία πρόκληση-χρυσή ευκαιρία να διασώσει την επιχείρησή του η οποία κινδυνεύει να κλείσει, και θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει το χειρότερο σενάριο.

Το The Burnt Orange Heresy αναμένεται να διανεμηθεί από την Sony Pictures Classics σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. στις 6 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: